Nytt Branthwaite-bud avslått – nå flytter erkerivalene fokuset mot Liverpool-linkede Leny Yoro

18-åringen ønsker seg til Real Madrid, men Liverpool skal være klar om han skulle endre mening.

Manchester United har vært linket til både Everton-spiller Jarrad Branthwaite og Bayern-spiller Matthijs de Ligt siden overgangsvinduet åpnet den 14. juni, men enn så lenge har de røde djevlene, i likhet med Liverpool, ikke hentet inn noen spillere i sommer.

Mandag kveld gjorde de et nytt fremstøt på Branthwaite med et bud på rundt £50 millioner, men det skal nå ha blitt avslått av Liverpools byrival.

I løpet av tirsdagen har Manchester Uniteds jakt på en midtstopper utviklet seg, og ifølge Samuel Luckhurst i Manchester Evening News har Erik ten Hag og co snudd blikket mot Frankrike og 18 år gamle Leny Yoro.

Budet, som er på mellom 60 til 70 millioner euro (50 til 60 millioner pund) skal også være godkjent, skriver Luckhurst. Det er kanskje ikke så spennende for oss Liverpool-supportere, men et par kilder hevder samtidig at Richard Hughes og co er klare for å legge inn et bud om Yoro ønsker det selv.

Venter på Real Madrid

Grunnlaget for den minkende interessen fra Anfield er at Yoro, etter ryktene, skal ønske seg til Real Madrid. Den spanske giganten er også i samtaler med midtstopperen, ifølge Fabrizio Romano.

«Real Madrid er fortsatt trygge på at Yoro-avtalen går i boks. Han har gitt dem det grønne lyset, og drømmen hans er Real. PSG, Liverpool og Manchester United har prøvd seg de siste ti dagene, men Yoro venter på Real Madrid», skrev han på Twitter/X.

Liverpool Echos Theo Squires mener de røde ikke har gitt helt opp enda, selv om mye tyder på at 18-åringen ikke ender på Anfield i sommer.

«Liverpool vil følge med på utviklingen i saken og står klare hvis Yoro skulle endre mening om å reise til Real Madrid», skriver han.

Med en aldrende Virgil van Dijk på en utløpende avtale i 2025, har klubben blitt ryktet til midtstopperkjøp tidligere i år, men i løpet av den siste måneden har det vært svært stille på den fronten. Hvis Yoros avtale med Real Madrid går i boks, vil nok flere navn dukke opp de neste dagene og ukene.

Enn så lenge får vi smøre oss med tålmodighet og være fornøyd med at vi tross alt har fire solide stoppere i troppen, samt Sepp van den Berg. Nathan Phillips og Rhys Williams forventes å forsvinne i sommer.

Dette er de ferskeste ryktene på overgangsmarkedet

Dette er de ferskeste ryktene på overgangsmarkedet

Det har vært en stille sommer så langt, men potensielle navn fortsetter å strømme inn.

Nyheter Tir. 09.07. 20:08
FSG bekrefter Bordeaux-interessen

FSG bekrefter Bordeaux-interessen

Den franske klubben kan bli en del av Fenway Sports Groups portefølje.

Nyheter Tir. 09.07. 17:36