Liverpool lar akademispiller dra på prøvespill i andre klubber

Liverpools akademispiller Jakub Ojrzynski skal visstnok ha fått tillatelse av klubben til å prøvespille i andre klubber.

Jakub Ojrzynski skal ifølge Liverpool-journalisten Lewis Bower ha fått tillatelse av klubben til å dra på prøvespill i andre klubber for å finne seg en ny arbeidsgiver i sommer. 

Akademispilleren skal visstnok være på prøvespill i den polske andre divisjonsklubben GKS Katowice, men det er foreløpig uklart om det er snakk om et utlån eller en permanent overgang. 

Den polske målstopperen har aldri klart å slå helt igjennom i Liverpool, men ble sett på som et kjempetalent for noen år siden.

Ojrzynski ble hentet av de røde fra Legia Warszawa i 2019 for 333 tusen pund da han bare var 16 år gammel, men han har forløpig ikke klart å innfri på det store potensialet som fikk Liverpool til å punge ut for han. 

Han har vært på en rekke utlån siden han kom til klubben, i 2021/22-sesongen spilte han for Caernarfon Town i Cymru Premier League i Wales, og i 2022/23 var han i Radomiak Radom på øverste nivå i Polen.

Denne sesongen var han på andre nivå i Nederland, hvor han spilte for FC Den Bosch. Han fikk bare elleve kamper, hvor han slapp inn 22 mål og hadde ett rent bur. 

Det nærmeste han kom å få en førstelagskamp for Liverpool var da han satt på benken i Premier League-seieren mot Sheffield United i 2021. 

Klopp tror på suksess når den tidligere Liverpool-spilleren tar over Dortmund

Klopp tror på suksess når den tidligere Liverpool-spilleren tar over Dortmund

Nuri Sahin er kun 35 år når han tar over UEFA Champions League-finalisten, men Jürgen Klopp har stor tro på dette prosjektet.

Nyheter Ons. 03.07. 12:55
Gakpo gir Liverpool en stor del av æren for målformen i EM

Gakpo gir Liverpool en stor del av æren for målformen i EM

25-åringen har en imponerende statistikk på landslaget, og det er gode sjanser for at han blir EMs toppscorer.

Nyheter Ons. 03.07. 15:12