Allez Allez Allez: Jamie Webster kommer til Liverpoolfestivalen i Gjøvik

Sangfuglen Jamie Webster inntar Norge, Gjøvik og Liverpoolfestivalen 7. august 2021.

«Vi er svært fornøyde med denne signeringen. Vi har jobbet lenge med å få på plass Jamie og et føles litt som at vi nå har fått på plass spissen som garantert skal bøtte inn en haug med mål», melder Johanne Sterud Alhaug og Einar Skare i en pressemelding.

Skare er festivalsjef og Alhaug er Liverbird-styreleder. Duoen kan fortelle at kometen Jamie Webster vil være headliner på hovedscenen lørdag 7. august 2021. 26-åringen vil spille både eget materiale og klassikere fra Boss Nights. 

Her kan du få et innblikk i stemningen som Jamie Webster tar med seg til Norge:

Videre i pressemeldingen lyder det: 

«Her ligger det an til magisk stemning, en stemning som man normalt sett må ta turen over til Liverpool og Anfield for å finne. Tenk deg når "Allez allez allez", "Si Senor" og andre LFC-låter setter i gang allsangen på festivalområdet. Man vil jo være der?»

Skandinavias største festival for Liverpool-supportere går fra 6. til 8. august 2021 på Gjøvik. Hvis arrangementet skulle bli avlyst grunnet korona, så vil festivalpass enten bli refundert eller det kan overføres til 2022.

Les mer på www.Liverbirdsnorge.no.