Mars

Kaoset i Tottenham fortsetter
31.mar 23:36 kopier linkKaoset i Tottenham fortsetter

Antonio Conte er ute og Cristian Stellini leder Tottenham midlertidig.

I dag ble det klart at fotballdirektør Fabio Paratici også er ute av bildet, men for litt andre årsaker.

50-åringen rammes av at FIFA onsdag besluttet å utvide utestengelsen mot han. Opprinnelig gjaldt den kun for Italia.

Paratici skal ha pratet til spillergruppa fredag for å forklare situasjonen. 

I påvente av anken 19. april vil han ikke bekle rollen sin, og dette har blitt avgjort sammen med klubben.

Tottenham ligger for øyeblikket på 4.-plass, syv poeng foran Liverpool, men med to kamper mer spilt.

Prisdryss til Arsenal denne måneden
31.mar 19:01 kopier linkPrisdryss til Arsenal denne måneden

Serieleder Arsenal, som Liverpool møter søndag 9. april, får betalt i individuelle priser.

For fjerde gang denne sesongen vinner Mikel Arteta månedens manager. Tidligere har kun Pep Guardiola (4x i 2017/18) og Jürgen Klopp (5x i 2019/20) klart dette.

Tre mål og to målgivende på fire kamper er grunnlaget for at Bukayo Saka blir månedens spiller for første gang.

Månedens redning havner og i London. Den tilfaller Arsenals burvokter Aaron Ramsdale.

Mars’ beste mål er det derimot Wolverhamptons Jonny som tar. Fulltrefferen mot Leeds skal være det målet som er scoret fra lengst distanse denne sesongen.

Se alle Salahs ligamål mot den lyseblå rivalen
31.mar 11:39 kopier linkSe alle Salahs ligamål mot den lyseblå rivalen

Mohamed Salah elsker å møte Manchester City, og han har for vane å score noen vakre mål mot rivalene. 

I videoen under kan du se samtlige Salahs ligamål mot de lyseblå.

Klopp møter pressen i ettermiddag
31.mar 08:35 kopier linkKlopp møter pressen i ettermiddag

Jürgen Klopp skal fredag komme med siste nytt før helgens storkamp på bortebane mot Manchester City. 

Pressekonferansen starter klokken 14.30, og du kan som alltid følge den her på liverpool.no.

Den nye klubblegen er i gang i jobben
30.mar 23:21 kopier linkDen nye klubblegen er i gang i jobben

Liverpool måtte klare seg uten en klubblege i hele den første delen av sesongen etter at Jim Moxon, som nå er i Manchester United, på overraskende vis forlot klubben dagen før sesongstart i august. 

I november ble det kjent at Jonathan Power var mannen som skulle etterfølge Moxon, men han kunne ikke begynne med en gang selv om han var på plass da Liverpool var på treningsleir i Dubai. 

Nå er det imidlertid kjent at Power er i gang i jobben, etter at han nylig ble observert på Liverpools AXA Training Centre i Kirkby, skriver This Is Anfield

Nye retningslinjer for eierskap i Premier League
30.mar 18:41 kopier linkNye retningslinjer for eierskap i Premier League

Premier League har denne uken stemt gjennom nye retningslinjer for hvem som kan eier klubber i ligaen, melder The Times-journalist Martyn Ziegler

Et av punktene som er lagt inn dreier seg om menneskerettigheter, og at de som er tiltalt for brudd på menneskerettigheter ikke kan stå som eiere av en klubb i Premier League. 

Det er også blitt strengere når det kommer til kriminalitet, og de som har blitt blant annet skatteunndragelse, hatkriminalitet eller korrupsjon vil ikke bli kvalifisert som eiere. 

Ziegler legger til at kjente interessenter fra land som Saudi-Arabia og Qatar ville kvalifisert seg som eiere ettersom de ikke er på Storbritannias liste over de som har brutt menneskerettigheter. 

Se Arthurs frekke tunnel på Ben Doak
30.mar 17:24 kopier linkSe Arthurs frekke tunnel på Ben Doak

I en liten videosnutt fra dagens trening på Liverpools anlegg i Kirkby kan vi se en meget frekk detalj fra Arthur Melo. 

Offeret, Ben Doak, skjønner at her er det bare å legge seg flat...

Diaz og Darwin trener for fullt
30.mar 14:56 kopier linkDiaz og Darwin trener for fullt

Liverpool har delt en videosnutt av at Luis Diaz entrer treningsfeltet sammen med Diogo Jota og Curtis Jones, og colombianeren er endelig tilbake i full trening etter seks måneder og 28 kamper på sidelinja.

En halvtime senere kom det en ny video, der vi ser at Darwin Nunez også deltar på treningen og er i rute til å rekke kampen mot Manchester City. Spissen mistet de siste landskampene for Uruguay med et kutt i ankelen.

Klubben og Getty Images kommer trolig til å legge ut flere bilder utover dagen – men dette var veldig gledelig nytt foran de siste 12 kampene av sesongen.

Fowler er blant de nominerte
30.mar 11:56 kopier linkFowler er blant de nominerte

I 2021 kom Premier League med sin «Hall of Fame» – der Steven Gerrard var blant de første som fikk plass. Han kom inn samtidig som Alan Shearer, Thierry Henry, Eric Cantona, Roy Keane, Frank Lampard, Dennis Bergkamp og David Beckham.

I 2022 ble det plass til Wayne Rooney, Patrick Vieira, Sergio Aguero, Didier Drogba, Vincent Kompany, Peter Schmeichel, Paul Scholes og Ian Wright. Denne uken fikk også to managere sin plass, med Alex Ferguson og Arsene Wenger.

Nå er 15 spillere nominert til å få plass, der tre av dem vil komme med. Robbie Fowler og Michael Owen er blant de nominerte.

I tillegg til de to, er Tony Evans, Sol Campbell, Michael Carrick, Petr Cech, Andy Cole, Ashley Cole, Jermain Defoe, Les Ferdinand, Rio Ferdinand, Gary Neville, John Terry, Yaya Toure og Nemanja Vidic nominert.

Avstemningen stenger 10. april kl. 19.00 norsk tid. Du kan stemme her.

Vil ikke lenger la bookmakerne være hovedsponsor på draktene
30.mar 09:37 kopier linkVil ikke lenger la bookmakerne være hovedsponsor på draktene

Torsdag er det møte mellom Premier League-klubbene, og der vil klubbene trolig gå med på at det skal være forbudt med reklame for bookmakere på brystet på fotballdraktene.

Det skal fortsatt være tillatt med reklame for bookmakere på ermet, men ikke på fronten som hovedsponsor.

Dersom Premier League-klubbene ikke selv ville gått med på å legge ned et slikt forbud, ville trolig regjeringen gått inn og gjort det ulovlig med all reklame for pengespill.

Hele åtte av de 20 Premier League-klubbene har bookmakere som draktsponsor. Newcastle (bildet) er blant dem. For de klubbene kan et slikt forbud gjøre at de taper 5-10 millioner pund per sesong, men det er likevel forventet at forslaget vil få gjennomslag, skriver The Times.

Nå skal klubbene få enda mer penger av FIFA under VM
29.mar 20:53 kopier linkNå skal klubbene få enda mer penger av FIFA under VM

FIFA vil øke utbetalingen de gjør til klubbene som har spillere representert i VM til mesterskapene i 2026 og 2030. 

Det internasjonale fotballforbundet har betalt ut 170 millioner pund i forbindelse med hvert av de to siste mesterskapene, og dette er en sum som vil øke betraktelig fremover. 

Den nye summen er 290 millioner pund, og bakgrunnen er at spillere blir borte lenger i forbindelse med mesterskapene - både i forberedelsene og på grunn av at antall deltakende lag økes. 

Liverpool fikk om lag halvannen million pund som kompensasjon for de syv spillerne som deltok i VM i Qatar. Manchester City hadde 16 spillere representert og fikk mer enn det tredobbelte. 

VM i 2026 skal spilles i USA, Mexico og Canada.

På rundens lag med noen av de største stjernene i Europa
29.mar 16:28 kopier linkPå rundens lag med noen av de største stjernene i Europa

Conor Bradley fikk spille begge Nord-Irlands kamper i EM-kvalifiseringen forrige uke, og 19-åringen gjorde sakene sine veldig bra da han fikk spille 90 minutter i begge kampene. 

Selve resultatene var ikke de beste for laget - med 2-0-seier over San Marino på bortebane etterfulgt av 0-1 hjemme mot Finland er nord-irene på etterskudd i sin gruppe, men for Bradley ble det to solide prestasjoner. 

Den utlånte Liverpool-spilleren gjorde det så bra at han er kommet med på Whoscored.com sitt rundens lag for EM-kvalifiseringen i mars. Høyrebacken danner forsvarsrekke sammen med blant andre Nederlands Nathan Aké. 

Lenger fremme på laget finner vi store stjerner som Kylian Mbappé, Cristiano Ronaldo, Bukayo Saka og Mateo Kovacic. 

Bradley har hatt en strålende sesong på lån hos Bolton i League One, og det skal bli spennende å se om han klarer å spille seg inn i planene til Jürgen Klopp i sommer.

Tottenhams sportsdirektør utestenges fra all fotball
29.mar 12:18 kopier linkTottenhams sportsdirektør utestenges fra all fotball

Tottenham Hotspur er på managerjakt etter at de sparket Antonio Conte på søndag, men den jakten blir brått mer komplisert nå som deres sportsdirektør Fabio Paratici har blitt utestengt fra all fotball.

Nå er det Daniel Levy som må ta seg av den jobben.

I januar ble Juventus straffet med poengtrekk for måten de har operert på økonomisk. De fikk 15 minuspoeng, og er nummer sju i Serie A, 30 poeng bak ledende Napoli.

Det italienske fotballforbundet (FIGC) utestengte Paratici og ti andre tidligere ansatte i Juventus fra all italiensk fotball. Dette er de utestengte: Fabio Paratici, Federico Cherubini, Andrea Agnelli, Pavel Nedved, Enrico Vellano, Paolo Garimberti, Assia Grazioli Venier, Maurizio Arrivabene, Caitlin Mary Hughes, Daniela Marilungo og Francesco Roncaglio.

For Paratici var straffen på 30 måneder, og nå har FIFA bekreftet at utestengelsen ikke bare gjelder i Italia, men fra all fotball. Det betyr at han ikke lenger kan jobbe for Spurs.

Han ble ansatt i Tottenham i mai 2021, og sto bak ansettelsene av Nuno Espirito Santo og Antonio Conte. Han var også sentral i signeringene av Rodrigo Bentancur, Dejan Kulusevski, Richarlison og flere andre.

Robbo fra start mot Spania - Jones får fornyet tillit
28.mar 19:42 kopier linkRobbo fra start mot Spania - Jones får fornyet tillit

Andy Robertson starter selvsagt når Skottland tar imot Spania til EM-kvalifiseringskamp i Glasgow tirsdag kveld. Liverpools venstreback er kaptein når skottene møter storlaget som slo Norge i helgen. 

Samtidig skal England ut i U21-oppgjør mot Kroatia, og der er Curtis Jones med fra start igjen, mens Harvey Elliott sitter på benken. 

Begge kampene starter klokken 20.45. 

Spurs skal ha tatt kontakt med Nagelsmann
28.mar 15:30 kopier linkSpurs skal ha tatt kontakt med Nagelsmann

I forrige uke kom den overraskende meldingen om at Julian Nagelsmann hadde fått sparken i Bayern München, og at han var blitt erstattet av Thomas Tuchel.

Sent søndag kveld sparket topp fire-rival Tottenham omsider Antonio Conte – en sparking som skal ha kostet dem fire millioner pund heller enn å vente til sommeren da kontrakten hans gikk ut. De røde vil komme til å kjempe en hard kamp mot Spurs om å komme blant de fire beste som gir Champions League-spill til høsten.

The Times rapporterer at Tottenham kontaktet Nagelsmann i helgen, da de startet prosessen med å finne Contes etterfølger. 

35-åringen har allerede en svært imponerende CV, med jobber i Hoffenheim, RB Leipzig og Bayern München, og har en profil som vil friste Spurs. De forsøkte seg også i 2019, da de sparket Mauricio Pochettino, men fikk avslag.

Christian Falk i Bild er en som vil kjenne situasjonen godt, og han melder på Twitter at Nagelsmanns ønske nå er å vente til sommeren, og ta seg tid med å bestemme seg for hva som blir hans neste jobb. Dermed vil trolig Spurs sin managerjakt fortsette litt til. Spurs skal ledes av Contes tidligere assistent Cristian Stellini, sammen med Ryan Mason som også tidligere har vært caretaker i klubben, etter at de sparket José Mourinho i april 2021.

Tottenham har ellers fått dårlig nytt på skadefronten i dag, da det ble klart at høyrebacken Emerson Royal har pådratt seg en kneskade på landslagssamling, og blir ute resten av sesongen.

I den kommende runden spiller Tottenham borte mot Everton i mandagskampen. Spurs kommer til Anfield om litt over en måned, søndag 30. april kl. 17.30. Da vil trolig en ny permanent manager være på plass.

Salah starter mot Malawi
28.mar 14:41 kopier linkSalah starter mot Malawi

På fredag scoret Mohamed Salah det første målet, og sitt 50. landslagsmål i karrieren, da Egypt slo Malawi 2-0 i Kairo.

I dag er det klart for ny kamp mot Malawi, denne gang på Bingu Stadium i Lilongwe. Igjen er det i kvalifiseringen til Afriakmesterskapet.

Salah er med fra start. Kampen har avspark kl. 15.00.

Senere i dag skal to andre røde i aksjon. Det er Andy Robertson og Skottland hjemme mot Spania kl. 20.45 (TV 2 Sport 1 og TV 2 Play), og Harvey Elliott og Curtis Jones for England U21 hjemme mot Kroatia U21.

Dette er de siste landskampene med røde involvert i denne landslagspausen, før spillerne kommer tilbake til Merseyside og kan starte forberedelsene til lørdagens kamp mot City.

«Inside Anfield» fra legendekampen ligger ute
28.mar 10:47 kopier link«Inside Anfield» fra legendekampen ligger ute

Lørdag var det igjen legendekamp på Anfield, og Liverpool tok imot Celtic.

Nå har LFCTV lagt ut en ny episode av Inside Anfield. Se den her:

Konaté, van Dijk og Keita fra start
27.mar 19:56 kopier linkKonaté, van Dijk og Keita fra start

Seks røde er involvert i landskamper mandag kveld. Kostas Tsimikas åpnet ballet med å bli skadet i privatlandskampen mellom Hellas og Litauen. 

Klokken 20.45 er det rød duell i Dublin når Irland tar imot Frankrike. Caoimhin Kelleher startet helgens privatlandskamp mot Latvia, men er henvist til benken når Ibrahima Konaté og co kommer på besøk i EM-kvalifiseringskampen. Konaté er med fra start og danner stopperpar med sin gamle klubbkamerat Dayot Upamecano. 

I Rotterdam får Nederland besøk av lilleputten Gibraltar i kveld, og Virgil van Dijk starter igjen når de oransje skal forsøke å slå tilbake etter det stygge 4-0-tapet mot Frankrike i forrige kamp. Cody Gakpo er frisk igjen, men ikke frisk nok til å starte. Han er med som innbytter. 

Klokken 21 skal Naby Keita og Guinea spille bortekamp mot Etiopia. Liverpool-spilleren er med fra start og har kapteinsbindet rundt armen.

Hooper og Taylor skal dømme Liverpools neste kamper
27.mar 17:48 kopier linkHooper og Taylor skal dømme Liverpools neste kamper

Simon Hooper er satt opp til å dømme helgens kamp mellom Manchester City og Liverpool på Etihad Stadium. Dette blir 40-åringens største kamp hittil i sesongen. 

Hooper har bare dømt Liverpool to ganger tidligere - mot Southampton på Anfield i november, og Merseyside-derbyet som de røde vant 2-0 i februar. Totalt har Hooper dømt 68 kamper i Premier League. 

Manchester City - Liverpool spilles lørdag klokken 13.30. John Brooks er satt opp som videodommer.

Tirsdag klokken 21 er det duket for bortekamp mot Chelsea. Der er det rutinerte Anthony Taylor som er satt opp som dommer. Som VAR har han med seg Chris Kavanagh.

Denne sesongen blir det færre kamper enn i de seks siste sesongene
27.mar 15:02 kopier linkDenne sesongen blir det færre kamper enn i de seks siste sesongene

Etter fjorårets vanvittige maratonsesong, da de røde spilte hver eneste kamp de kunne i alle turneringer, har denne sesongen blitt noe helt annet.

Fra 63 kamper i 2021/22-sesongen, har de røde røket ut tidlig av cupene, og for to uker siden ble det også exit i åttendedelsfinalen av Champions League.

Med 12 kamper igjen av sesongen kommer Liverpool til å stoppe på 52 kamper - 11 færre enn i fjor. Til nå har de røde spilt 40 kamper denne sesongen, med 12 ligakamper igjen de to siste månedene av sesongen.

I 2020/21-sesongen, da de røde til slutt endte på tredjeplass etter sesong med voldsomme skadeproblemer, spilte Liverpool 53 kamper. Det var thisisanfield.com som først hadde en sak på det.

Sesongene under Klopp

2022/23: 52
2021/22: 63
2020/21: 53
2019/20: 57
2018/19: 53
2017/18: 56
2016/17: 47
2015/16: 63

Kampene som gjenstår

1. april: Manchester City - Liverpool
4. april: Chelsea - Liverpool
9. april: Liverpool - Arsenal
17. april: Leeds - Liverpool
22. april: Liverpool - Nottingham Forest
26. april: West Ham - Liverpool
30. april: Liverpool - Tottenham
3. mai: Liverpool -. Fulham
6. mai: Liverpool - Brentford
13. mai: Leicester - Liverpool
20. mai: Liverpool - Aston Villa
28. mai: Southampton - Liverpool

Chelsea rapporterer store tap
27.mar 14:04 kopier linkChelsea rapporterer store tap

Chelsea rapporterer et tap på hele 121 millioner pund for 2021/22-sesongen, melder the Guardian.

London-klubben skylder det på sanksjonene mot tidligere eier Roman Abramovich, etter invasjonen av Ukraina i mars i fjor. Regjeringen innførte sanksjoner mot russeren frem til klubben skiftet hender 30. mai, og de ble kjøpt av amerikaneren Todd Boehly.

Disse tallene tar ikke med sommervinduet i 2022 og januarvinduet i år, der klubben har brukt svimlende summer på overganger.

Den pengebruken gjør det veldig interessant å følge med på Chelsea i tiden fremover, på grunn av Financial Fair Play.

Dette er legendene som starter mot Celtic
25.mar 14:50 kopier linkDette er legendene som starter mot Celtic

Klokken 16.00 i ettermiddag kan du se legendekampen mellom Liverpool og Celtic på Anfield på YouTube, Facebook, LFCTV og VGTV+.

Liverpool mønstrer følgende startoppstilling:

Westerveld, Kvarme, Skrtel, Klavan, Hyypia, Vignal, Diao, Adam, Gerrard, McManaman, Kuyt

På reservebenken sitter:

Dudek, Riera, Gonzalez, Sissoko, Luis Garcia, McAllister, Aurelio, Cisse, Keane

James har forlatt England-troppen halvannen uke før Liverpool gjester Chelsea
25.mar 13:50 kopier linkJames har forlatt England-troppen halvannen uke før Liverpool gjester Chelsea

Reece James har forlatt England-troppen for å få en vurdering av en skade hos klubben sin, Chelsea.

Liverpool møter som kjent Chelsea på Stamford Bridge om halvannen uke, tirsdag 4. april. 

Spørsmålet er nå om høyrebacken blir skadefri i tide til å rekke den kampen.

Ifølge Fabrizio Romano dreier det seg om en liten hamstringskade.

Se legendene trene foran møtet med Celtic
25.mar 08:45 kopier linkSe legendene trene foran møtet med Celtic

Klokken 16.00 i ettermiddag spilles det legendekamp mellom Liverpool og Celtic på Anfield, og du kan se matchen på YouTube, Facebook, LFCTV og VGTV+.

Inntektene fra kampen går til veldedighet, gjennom LFC Foundation. 

De fleste i legendetroppen var på plass på AXA Training Centre for å trene i går kveld, og du kan se treningen i vinduet under.

Dette er Liverpools tropp til kampen: 

Målvakter: Jerzy Dudek, Sander Westerveld.

Forsvar: Fabio Aurelio, Sami Hyypia, Ragnar Klavan, Bjørn Tore Kvarme, Martin Skrtel, Gregory Vignal.

Midtbane: Charlie Adam, Salif Diao, Steven Gerrard, Mark Gonzalez, Gary McAllister, Steve McManaman, Albert Riera, Momo Sissoko.

Angripere: Djibril Cisse, Luis Garcia, Robbie Keane, Dirk Kuyt.

På sidelinjen: Sir Kenny Dalglish, John Aldridge, John Barnes, Ian Rush.

Salah scoret sitt 50. landslagsmål
24.mar 22:02 kopier linkSalah scoret sitt 50. landslagsmål

Fredag kveld spilte Egypt kvalifiseringskamp til Afrikamesterskapet, og tok imot Malawi på 30 June Stadium i Kairo.

Mohamed Salah startet sin 86. landskamp, og scoret sitt 50. landslagsmål med flagget på brystet.

Scoringen kom i det 20. minutt, da han kom på et godt løp inn i boksen og avsluttet etter at ballen ble spilt 45 grader ut i feltet. Like før pause la Omar Marmoush på til 2-0, som også ble sluttresultatet.

Salah spilte hele kampen.

Egypt skal igjen møte Malawi på tirsdag. Den kampen spilles på Bingu National Stadium i Malawi. Egypt topper nå gruppe D, med seks poeng på tre kamper halvveis i kvalifiseringen.

Bayern har bekreftet managerbyttet. Spurs viser interesse for Nagelsmann allerede
24.mar 20:15 kopier linkBayern har bekreftet managerbyttet. Spurs viser interesse for Nagelsmann allerede

Det skjer store ting i Bundesliga denne uken, der det torsdag kveld ble rapportert at Julian Nagelsmann hadde mistet jobben, mens Thomas Tuchel kom inn som ny sjef. Fredag kveld bekrefter klubben det i en pressemelding. Nagelsmann skal ha fått nyheten gjennom sosiale media på torsdag.

Bayern er nummer to i Bundesliga, og har ikke vært like suverene i hjemlig liga som tidligere år, der det er Borussia Dortmund som leder. Samtidig har de imponert stort i Champions League, slått Barcelona, Inter og Paris Saint-Germain hjemme og borte, og skal møte Manchester City i kvartfinalen i april.

Ifølge Manuel Veth i Transfermarkt betalte Bayern 25 millioner euro for å hente Nagelsmann fra RB Leipzig for nesten to år siden. Han skal ha en lønn på ca 10 millioner euro, som klubben må betale frem til kontrakten hans går ut i 2026 eller frem til han finner seg en ny jobb.

Ifølge rapporter fra tysk media var Bayern bekymret for at Thomas Tuchel skulle ta over i Tottenham dersom Antonio Conte får sparken, og Tuchel skal ikke ha vært villig til å vente til sommeren på en ny jobb.

The Telegraph rapporterer at Tottenham vil forhøre seg med Nagelsmann, som da kan få sin første jobb i Premier League.

Nå er Everton i trøbbel for brudd på FFP
24.mar 17:56 kopier linkNå er Everton i trøbbel for brudd på FFP

Premier League har henvist Everton til en uavhengig kommisjon etter påståtte brudd på Financial Fair Play for perioden frem til slutten av 2021/22-sesongen.

Det melder the Guardian fredag kveld.

Saken opprettes etter at Burnley og Leeds skrev til Premier League i fjor, og satte spørsmål ved om Everton hadde brutt reglene da de meldte inn tap på 371,8 millioner pund over de siste tre årene. Etter Premier Leagues reglement kan ikke klubber bokføre tap på mer enn 105 millioner pund over tre år. Nå er 10 måneder med etterforskning unnagjort.

Det er uklart hvor lang tid en slik prosess vil ta, og en eventuell straff dersom det finnes lovbrudd vil bli bestemt av Premier Leagues uavhengige kommisjon. Bøter og poengtrekk er blant måtene Everton kan straffes på.

Se ferske dronebilder av den nye tribunen
24.mar 13:34 kopier linkSe ferske dronebilder av den nye tribunen

Det er 18 måneder siden byggingen startet av Liverpools nye kortsidetribune, som vil økte kapasiteten på stadion til 61 000 tilskuere. 

Anfield Road Stand bidrar med 7000 nye seter. Meningen er at den skal åpnes i forbindelse med sesongstart neste sesong.

De første setene er nå blitt montert på øvre tribunedel, melder Liverpool FC.

Helten fra Istanbul fyller 50 år!
23.mar 16:31 kopier linkHelten fra Istanbul fyller 50 år!

Vi gratulerer Jerzy Dudek med 50-årsdagen! Polakken ble Liverpools store helt i Champions League-finalen i Istanbul i 2005.

Han voktet buret i totalt 184 kamper for Liverpool fra 2001/02 til 2006/07.

I tillegg til Champions League-triumfen ble han også FA-cupmester med Liverpool i 2006, samt at han vant ligacupen med de røde i 2003.

Blant de nominerte til månedens spiller i Premier League
23.mar 16:21 kopier linkBlant de nominerte til månedens spiller i Premier League

Mohamed Salah er blant de nominerte til månedens spiller i Premier League for mars måned. 

Salah scoret mot Wolverhampton på Anfield i en 2-0-seier, før han bidro med to mål og to målgivende pasninger i 7-0-massakren av Manchester United.

De andre nominerte er Alexander Isak (Newcastle), Alexis Mac Allister (Brighton), Tyrone Mings (Aston Villa) og Arsenal-duoen Bukayo Saka og Leandro Trossard.

Du kan stemme på Salah her.