Her er vår spillerbørs etter den skuffende forestillingen:Ballvinneren Gini den beste for et tannløst Liverpool

Et ukarakteristisk tamt mannskap ble fortjent slått av Atalanta, som var det beste laget på Anfield. Her er vår spillerbørs fra kampen.

Alisson Becker6

Må tidlig i aksjon på et overraskende skudd fra Robin Gosens, men får avverget faren med en sterk arm. Trygg med ballen i beina og tar alt han skal ta. Kan ikke lastes for noen av baklengsmålene.

Neco Williams5

Får en vanskelig oppgave med å hamle opp med Atalantas fotrappe Papu Gomez, og sliter mot argentineren. Får ikke vist sine offensive kvaliteter for et uvanlig tamt Liverpool-lag.

Joël Matip6

Viser at han er den mest rutinerte i backfireren i denne kampen. Har noen viktige klareringer de gangene italienerne kom seg rundt på sidene, og slår som vanlig gode pasninger gjennom ledd. Leder sine makkere gjennom kampen på en god måte, men kan ikke gjøre stort med baklengsmålene.

Rhys Williams5

Spiller i sin fjerde Champions League-kamp på rad. 19-åringen posisjonerer seg bra gjennom kampen, men havner i ingenmannsland på Atalantas 2-0-mål. Har fortsatt mye å lære, men spile seg på ingen måte ut av Klopps fremtidsplaner.

Kostas Tsimikas5

Det bor utvilsomt mye fotball i grekeren, men han trenger nok i likhet med Robertson tid på å bli vant med backrollen i Liverpool. Fikk jevnlig direksjoner fra en irritert Klopp i den første omgangen. Får gult kort for en stempling etter timen, og ble byttet av like etter. Trenger tid for å finne seg til rette i ny klubb.

Curtis Jones6

Får fornyet tillit etter en god forestilling mot Leicester på søndag, og viser seg verdig tilliten. Er intens i presspillet og tar tak i midtbanekampen, uten at det hjalp Liverpool å vippe initiativet i kampen deres vei. Blir en viktig brikke i Klopps mannskap i en lang og intens sesong.

Georginio Wijnaldum6

Nederlenderen er alltid tilgjengelig, og spiller sjelden dårlige kamper. Onsdagens kamp var ikke et unntak. Gini dekker opp rommene lagkameratene etterlater seg og er blant verdens beste til å gjenvinne ballen. Virker å ha tatt på seg en større lederrolle i fraværet av noen av de vanlige ledertypene. Prøvde febrilsk å rydde opp etter et tafatt mannskap, men kunne ikke hindre et uunngåelig tap på en skuffende kveld. Fikk velfortjent hvile etter timen. Vår bestemann på en svak kveld for laget.

James Milner6

Veteranen virket rusten i sesongstarten, men stilnet alle kritikerne med en strålende forestilling mot Leicester. Fikk oppgaven med å lede et nykomponert mannskap gjennom et vanskelig oppgjør mot Atalanta, og gjør en grei figur. Tar for seg i duellene, er trygg i pasningsspillet og sørger for at Liverpool henger sammen.

Mohamed Salah5

Var spillesugen etter å ha suttet i karantene i hjemlandet, men ble ikke satt opp i gode posisjoner av lagkamerater som virket noe resignerte. Ble erstattet av Jota etter timen.

Divock Origi4

Fikk en sjelden mulighet i turneringen han trives best i onsdag kveld, men tok på ingen måte den. Hverken pasninger eller touch satt som det skulle i kveld for belgieren som tydelig er ute av kampform. Det blir nok en stund til vi ser kulthelten fra start igjen.

Sadio Mané5

En uvanlig svak kamp av senegaleseren. Slurver mye i pasningsspillet og virker ikke å ha den samme tenningen som på sitt beste.

Takumi Minamino

Fikk noen minutter på tampen.

Fabinho

Det var nok tiltenkt at brasilianeren skulle inn på 0-0 og trygge inn et uavgjortresultat. Like før han endret banen tok Atalanta ledelsen, og like etterpå sto det 2-0. Fikk ikke satt særlig preg på kampen etter det.

Diogo Jota

Er i fyr og flamme om dagen, men onsdag kveld var det ikke mye han kunne gjøre for å redde et resignert Liverpool-lag. Har forhåpentligvis overskudd i den tidlige kampen på lørdag.

Roberto Firmino

Fikk en halvtime uten å bemerke seg nevneverdig.

Andy Robertson

Kom inn for Tsimikas etter timen, og viste umiddelbart hvorfor han er det desiderte førstevalget på venstrebacken. Kommer seg til noen gode innlegg fra venstresiden, uten at det resulterte i målpoeng ved denne anledningen.