Spillerbørs:Mange bunnsolide prestasjoner i kruttsterk lagseier

De fleste kunne fått bestemannsprisen da Liverpool kjørte over Wolverhampton!

Caoimhin Kelleher8

Holder nullen for andre gang denne uken. Fin redning på ekkel chip fra Podence i første omgang. Sterk i feltet og holder som regel ballen i stedet for å bokse eller gi farlige returer. Er på plass de gangene Wolves er farlige. Meget solid Premier League-debut og befester posisjonen som andrekeeper.

Neco Williams7

Pådrar seg gult kort allerede etter to minutter når han havner på etterskudd, men lar seg ikke prege av det. Spiller seg fint opp. Får prøvd seg mot en farlig spiller når Traore flyttes over etter pause, men det gir ingen effekt for bortelaget. Solid kamp mot et godt lag.

Joël Matip8

Roter litt i pasningsspillet i starten, men er strålende i det defensive. Litt ukomfortabelt når Neto tar han med på løpetur, men løser det stort sett bra. Viktig i duellspillet på cornere, og det finnes ikke et bedre syn enn når denne karen stanger inn et mål. Strålende kamp igjen.

Fabinho8

Herlig kamp igjen som midtstopper. Tøff i taklingene og rolig og god med ballen. Fantastisk når han avverger Coady på blank kasse. Viser igjen at han og Matip danner et bunnsolid stopperpar. La oss håpe de holder seg skadefrie.

Andy Robertson8

Liverpools beste blant mange gode kandidater. Herlige kombinasjoner med Mané. Hadde såpass god kontroll på Traore at pluggen måtte bytte side. En evighetsmaskin som løper og løper og er en konstant trussel offensivt i tillegg til å ha bra kontroll bakover. Returløpet etter 88 minutter sier alt om den herlige venstrebacken. Hadde dessuten fortjent en assist eller to i dag.

Curtis Jones7

Lite involvert i første omgang. Spiller seg som resten av laget opp i andre omgang. Er del av trioen som overlegent vinner midtbanekampen. Ser allerede ut som en rutinert spiller.

Jordan Henderson8

Sveiver i gang mye av angrepsspillet. Driver laget framover. Mange gode framspill og selv om fansen var tilbake kunne vi fortsatt høre beskjedene han sender ut i alle retninger.

Georginio Wijnaldum8

Et par gode kombinasjoner i første omgang, og er veldig viktig for å holde ballen i laget. Er så stabilt god og viktig for Liverpool. En kunstscoring når Liverpool kontrer inn 2-0. Spiller hver eneste kamp og går aldri tom. La oss håpe det blir enighet om ny kontrakt.

Mohamed Salah8

Våken og god når han rapper ballen og setter inn en veldig viktig scoring på et tidspunkt der Liverpool slet med å skape sjanser. God å ha i kombinasjonsspillet. Konstant ute etter å sette i gang nye angrep. Spiller lagkameratene gode i tillegg til å levere selv.

Roberto Firmino7

Tegn på at den lekne Bobby Firmino nærmer seg formen igjen. Noen fine driblinger og tunneler og tendenser til fint kombinasjonsspill. Blant annet en veldig fin pasning til Mané.

Sadio Mané8

Han er så vond å ha med å gjøre for Wolves-forsvaret. En konstant plage. Skaper mye og spiller herlig fotball sammen med Robertson og angrepsrekka. Flere kunst-touch og nære scoringen han hadde fortjent i kveld.

Trent Alexander-Arnold

Får drøyt 20 minutter i comeback etter skaden. Viser at høyrefoten har vært savnet. Strålende innlegg før 4-0.

Diogo Jota

Kommer inn et drøyt kvarter før slutt mot gamleklubben. Liverpool senker tempoet, og dermed blir han ikke mye involvert.

Naby Keita

Kommer inn de siste ti minuttene. Skadesituasjonen ser nå langt lysere ut enn bare for en snau uke siden.