Fem er igjen fra laget som sjokkerte Liverpool – inkludert den store stjernen

Liverpool hadde spilt 44 kamper uten tap før de dro til Vicarage Road sist.

Forrige gang Liverpool besøkte Vicarage Road lå Watford helt sist i Premier League, og hadde fått Nigel Pearson til manager for å redde klubben fra nedrykk.

De røde hadde akkurat tangert Manchester Citys rekord med 18 strake seire i ligaen – og hadde ikke tapt på 44 kamper. Kun Arsenal har gått lenger – da de gikk ubeseiret i 49 kamper under Arsene Wenger.

De røde ledet Premier League med 22 poeng ned til Manchester City på dette tidspunktet, så det var trolig den største overraskelsen i hele 2019/20-sesongen, da kampen gikk som den gikk.

Liverpool startet kampen tamt, og det var Watford som skapte sjansene. Etter pause fikk hjemmelaget endelig scoringene de også fortjente, anført av en fantastisk Ismaila Sarr. Først scoret han etter innlegg fra Abdoulaye Doucouré etter 54 minutter, før han lobbet ballen i nettet for 2-0 da timen var spilt. Sarr sto også bak det tredje målet, da han plukket opp et tilbakespill fra Trent Alexander-Arnold og spilte til kaptein Troy Deeney som avsluttet kaldt.

Dette var de rødes lag den dagen: Alisson, Alexander-Arnold, Lovren, van Dijk, Robertson, Oxlade-Chamberlain (Origi 65) Fabinho, Wijnaldum (Lallana 60), Salah, Firmio, Mané 

Liverpool tapte kampen 3-0.

Fem spillere er igjen

Siden den kampen har Watford rykket ned til Championship, og rykket opp igjen. De har hatt Hayden Mullins som midlertidig manager, samt Vladimir Ivic og Xisco Munoz som permanente managere siden den gang. Sistnevnte fikk sparken tidligere denne landslagspausen, og har nå blitt erstattet.

Inn har Claudio Ranieri kommet som ny sjef.

STÅR: 38 år gamle Ben Foster har stått de siste ligakampene.

STÅR: 38 år gamle Ben Foster har stått de siste ligakampene.


Dette var laget som startet 29. februar, og de spillerne som er igjen fra den kampen

Ben Foster - fortsatt med - Daniel Bachmann startet som Watfords førstekeeper, men 38 år gamle Foster har kommet inn og spilt de tre siste ligakampene.

Kiko Femenia - fortsatt med - Backen er fortsatt i Watford. Han har kommet inn og spilt de tre siste kampene.

Craig Cathcart - fortsatt med - Midtstopperen har spilt i fem av sju kamper denne sesongen, men var ikke i troppen mot Leeds. Francisco Sierralta er nå skadet og uaktuell, og det kan bety at Cathcart kommer inn igjen.

Adam Mesina - fortsatt med - Er fortsatt i Watford, og startet de tre første kampene. De fire neste har han sittet på benken.

Etienne Capoue -borte - Ble solgt til Villarreal i januar, og ble kåret til banens beste da spanjolene slo Manchester United i Europa League-finalen.

Will Hughes -borte - Hughes signerte for Crystal Palace i sommer.

Abdoulaye Doucoure -borte - Franskmannen ble solgt til Everton i fjor sommer for 20 millioner pund, og har startet årets sesong veldig bra for Liverpools blå nabo.

Ismaila Sarr - fortsatt med- Sarr gjorde livet veldig surt for Liverpools forsvar sist. Han har imponert stort siden det. Han ble Watfords toppscorer forrige sesong, og har fire mål på sju kamper så langt denne sesongen etter opprykket.

Troy Deeney -borte - Etter 11 år i Watford signerte den tidligere kapteinen en toårskontrakt med Birmingham City i sommer.

Gerard Deulofeu -borte - Gikk til Udinese etter nedrykket i 2020. Først på lån, og deretter permanent.

Nathaniel Chalobah -borte - Signerte for Fulham i sommer og spiller i Championship.

Roberto Pereyra -borte - Signerte for Udinese etter nedrykket, og spiller nå i Serie A.

Ignacio Pussetto -borte - Har spilt på lån for Udinese de to siste sesongene.

Manager Nigel Pearson har vært manager for Bristol City siden februar i år.

Sarr er stjernen

Sarr har blitt linket til Liverpool flere ganger. Han ble linket til klubben allerede da han spilte for Rennes. Første gang han spilte mot Liverpool, var det tydelig at Sadio Mané hadde et godt forhold til sin unge landsmann. TV-kameraene plukket opp at Mané fortalte Deeney at Sarr var en sjenert gutt, og at han måtte ta vare på ham.

I FORM: Ismaila Sarr er Watfords toppscorer med fire mål så langt.

I FORM: Ismaila Sarr er Watfords toppscorer med fire mål så langt.

Han er ikke så sjenert nå lenger, for etterhvert har han virkelig etablert seg i England. 23-åringen har seks mål på 34 landskamper, der han spiller på Senegal sammen med Mané.

Han kan spille på begge kantene og sentralt i angrepet. For Watford har han nå 23 mål og 16 målgivende på 77 kamper.

Da Watford rykket ned, ble han kraftig linket til Liverpool. «The Hornets» sin beskjed var at han ville bli dyrere enn Richarlison, som de solgte til Everton for en sum som kan stige til 50 millioner pund.

The Athletic rapporterte at Liverpool var i samtaler med Watford om kjøp av Sarr i fjor høst, men at fokuset ble snudd mot Diogo Jota etter at de ble informert om prislappen. En annen faktor var det kommende Afrikamesterskapet i vinter, der de røde allerede mister Mohamed Salah, Naby Keita og Mané, og at Jota derfor ga mer mening i en periode der det kan bli tynt i angrepet.

Forhåpentligvis har Trent Alexander-Arnold en fantastisk dag på lørdag og får stoppet senegaleseren!

Watford - Liverpool spilles lørdag kl. 13.30, og vises på TV 2 Sport Premium og TV 2 Play.