Spillerbørs:Nest best i alle ledd mot ligaens tredje dårligste lag

Liverpool var nest best i alle ledd, og det var bare tre spillere som leverte til ståkarakter. Her er vår spillerbørs fra det sjette strake hjemmetapet i ligaen.

Alisson Becker6

Fikk oppgaven med å vokte buret bak et ungt og urutinert forsvar, med unntak av Andy Robertson. Har en viktig redning da han må stupe ut og får en arm på et skudd fra Maja. Kan ikke gjøre noe med Leminas kraftfulle og velplasserte skudd. Tar alt det han skal ta.

Neco Williams3

Fikk sin første start på lenge for å avlaste Trent Alexander-Arnold. Har en viktig blokk da Ivan Cavaleiro plutselig hadde et område på størrelse med Russland for seg selv bak Liverpools forsvar. Prøver mye, men nivået hans er dessverre flere hakk for lavt. Ble byttet ut med 15 minutter igjen å spille.

Rhys Williams3

20-åringen fikk sin første mulighet etter at han tabbet seg ut mot Manchester United i FA-cupen. Har noen gode brudd foran, men blir noen ganger liggende helt feil i forhold til resten av backfireren. Kan ikke direkte lastes for målet, men bør ikke starte Premier League-kamper per dags dato.

Nathaniel Phillips3

Nathaniel Phillips har levert bedre enn det man kunne forvente i kampene han har fått for Liverpool, men mot Fulham ble det tydelig hvorfor han ikke passer inn i Klopps mannskap. Feilberegner flere ganger når ballen blir slått i bakrom, og har ikke fart nok til å stå høyt mot raske angripere. Passer nok bedre i Burnley.

Andy Robertson4

Robbo fikk skryt av manageren før kampen for å være en av lederne i laget, og skotten har vært en av de mest stabile spillerne i en utfordrende sesong for Liverpool. I dag sliter han i takt med laget mot et Fulham som har funnet formen. Har et farlig innlegg på slutten som dessverre ble klarert i siste liten.

James Milner4

Man begynner å se at visekapteinen har lagt bak seg 558 kamper på det øverste nivået. Har en viktig rolle som leder i Henderson og van Dijks fravær, men som spiller er glansdagene forbi. Ble ofret for Fabinho med 15 minutter igjen å spille, etter en fryktelig feilpasning noen minutter tidligere.

Georginio Wijnaldum4

Sliter med å sette sitt preg på kampen, og ofres for Mane etter timen. Sannsynligvis med kampen mot RB Leipzig i midtuken i tankene. Forventer mer av en av lederne i spillergruppa.

Naby Keita5

Gledelig å se guineaneren tilbake fra start for første gang siden 7-0-seieren mot Crystal Palace før jul. Den gang var Liverpool klare favoritter til å vinne ligaen - nå får man muligens ikke odds på det engang. Midtbanedynamoen har mange ballberøringer denne kampen, og er arkitekten bak Liverpools beste forsøk da Mane headet i stolpen, men det ble en del feil også. Kom seg helskinnet gjennom alle 90 minuttene.

Xherdan Shaqiri6

Sveitseren står bak det lille Liverpool klarer å skape offensivt mot Fulham. Er alltid fremoverrettet i spillet, men med få initiativer ga det ikke målbare resultater i dag.

Mohamed Salah5

Fikk fornyet tillit etter det mye omtalte byttet mot Chelsea. En av få som har levert mål stabilt gjennom sesongen, men til og med egypteren blir lite involvert når resten av laget er så blottet for selvtillit som det er nå. Får pluss for at han i likhet med Shaqiri prøver på mye. Blir for passiv da Lemina snapper ballen og for veik i duellen før Fulhams ledermål. Fikk være på banen hele kampen denne gangen.

Diogo Jota6

En av kampene som dessverre har definert Liverpools sesong er den uviktige siste Champions League-kampen i gruppespillet mot Midtjylland. Da pådro den gang brennhete Jota seg en kneskade som har holdt han ute av startoppstillingen til dagens kamp. Portugiseren var en av få spillere som skapte utfordringer for Fulhams spillere, og han fremprovoserte to gule kort med gode raid gjennom midten. Tvinger Areola ut i full strekk med en knallhard volley med feil fot. Returen av Jota var et lyspunkt i en ellers bekmørk tid, men det spørs om det er nok til å få laget ut av den ubegripelig dype dalen.

Fabinho

Ble spart fra start med den viktige kampen i midtuken i tankene. Rekker å markere seg med noen gode brudd på 15 minutter i hans foretrukne midtbanerolle.

Trent Alexander-Arnold

Får de siste tjue minuttene på banen. Har noen gode innlegg og noen smarte pasninger, men får ikke nok tid til å kunne endre resultatet.

Sadio Mané

Kom inn etter timen da Liverpool lå under mot bunnlaget Fulham. Står bak Liverpools beste forsøk med en heading i stolpen som muligens gikk innom en Fulham-forsvarer. Var klar til å utligne på overtid, men Fulhams Andersen fikk inn en lang tå. Har friske bein til oppgjøret mot RB Leipzig i midtuken.