Spillerbørs: Han ville ha revansje - og lot det gå ut over Arsenal

Mange kunne fått bestemannsprisen, men det er én mann som fortjener den litt ekstra etter skuffelsen over å ha blitt vraket fra landslaget.

Alisson Becker7

Måtte ikke gjøre noen redninger før pause, og bare én etter pause. Gode og kloke valg med ballen. Et godt tegn at vi ikke fikk en ordentlig god kikk på den flotte barten før det var spilt en time - en bart som fortjener en ekstra karakter på børsen.

Trent Alexander-Arnold8

Trent var revansjelysten etter å ha blitt vraket fra landslaget, og han lot det gå ut over Arsenal. Nydelig fremspill til Milner etter 35 minutter, hadde fortjent en målgivende på den. Kunne fått en ny assist på innlegget til Salah like etter pause. Får endelig betalt etter 63 minutter med et strøkent innlegg. Full kontroll på Aubameyang defensivt, og tvinger Arsenal-angriperen til å fokusere mest på de defensive oppgavene.

Nathaniel Phillips8

Spiller med selvtillit, ro og trygghet. Gjør ingen feil med ball og er godt plassert. Månedens spiller for mars ser ut som en rutinert midtstopper, og sammen med Kabak har han full kontroll.

Ozan Kabak8

Midtstopperparet blir ikke satt på de store prøvene før pause, og Kabak og Phillips har bra kontroll i tospann. Tyrkeren prøver seg på litt mer ambisiøst pasningsspill enn sin makker, men lykkes sjelden med de lange «van Dijk-crosserne». Har tatt store steg siden de første kampene, og spiller en veldig god kamp før han får hvile de siste ti minuttene.

Andy Robertson7

Får Pepe til å se ut som en juniorspiller og har full kontroll på ivorianeren. Ivrig med framover, men avleveringene er ikke av normal kvalitet. Kommer i likhet med Arsenals Kieran Tierney fra tre 90-minuttere med Skottland, og det gikk et støkk da kollegaen måtte ut med skade. Men Robbo kom heldigvis helskinnet fra oppgaven - som han som vanlig løste med glans. Fikk hvile siste tretti minuttene.

Thiago Alcântara8

Del av en midtbanetrio - og etter hvert duo - som kjører over hjemmelaget, og Thiago gjør en god jobb i gjenvinning og press. Bidrar med godt pasningsspill, setter i gang mange angrep og har herlig teknikk. Beste kamp siden han kom tilbake fra skade. Har blitt mye bedre etter Fabinhos inntog i den defensive rollen.

Fabinho8

Passer veldig godt på Ødegaard, er offensiv i presset, og er til og med fremme og slår innlegg. Topper en strålende forestilling med målgivende pasning til Salah. Er så viktig for Liverpool-laget, og kan bli nøkkelen til en god sesongavslutning.

James Milner7

35-åringen burde scoret etter 35 minutter. Gir som alltid hundre prosent og spiller en imponerende kamp. Er tett oppi motstanderen, tøff i duellene og ivrig til å gå på løp framover. Vikarierer på venstrebacken siste halvtimen, og gjør det med glans - som det meste han gjør.

Mohamed Salah7

Blek første omgang der touchen ikke sitter. Nøler når han får muligheten på innspill fra Trent tidlig i andre omgang. Er tredje sist før 0-1, og så setter han 0-2 på frekt vis etter å ha spilt en kamp på det jevne. Premier Leagues toppscorer leverer som vanlig mål og målpoeng.

Roberto Firmino6

Ikke veldig mye involvert, men er god i kombinasjonsspillet og bra i presset. Nydelig gjennomspill til Salah etter 73 minutter. Fronttrioen gjør en strålende jobb med å stanse Arsenal fra å sette i gang spillet, og der er som kjent Bobby blant verdens beste.

Sadio Mané6

Den giftigste av angriperne i første omgang, før det dabber litt av etter hvilen. Får målgivende på Jotas andre scoring. Vi håper han sparer litt av kruttet til tirsdagens kamp mot Real Madrid.

Diogo Jota

Spiller tre minutter for lite til å få karakter, men det hadde vært klink 8 på børsen i dag. Som så mange ganger før denne sesongen trengte angrepet det lille ekstra fra vår kjære portugiser. Avgjør kampen med sitt hodestøt etter bare tre minutter på banen, og topper det hele med en deilig 3-0-scoring.

Georginio Wijnaldum

Får spille de siste tolv minuttene og bidrar til å kontrollere ut kampen.

Rhys Williams

Hyggelig å se unggutten tilbake på banen når Kabak får noen minutter fri på tampen.