Spillerbørs:Trent sørget for at VAR ikke fikk ødelegge kampen, men det var langt mellom de gode prestasjonene mot Villa

Med et par hederlige unntak ble det lave karakterer på spillerbørsen, selv om Liverpool slo Aston Villa 2-1.

Alisson Becker5

Våken når Villa slår langt i bakrom tidlig i kampen, og er iskald i en situasjon der Phillips slår et for kort tilbakespill og setter keeperen i en vanskelig situasjon. Ikke patent på Villas scoring, da han slapp ballen som kommer rett på ham under seg.

Trent Alexander-Arnold6

Forsvarsspillet var langt fra patent i dag heller, men får et solid pluss i margen for å bli matchvinner med en vakker scoring. Men ellers var det mye rusk, med svak nærteknikk, dårlig adresse på pasningene og dårlig markering.

Nathaniel Phillips4

Det er lett å la seg blende av at Nat vinner mange hodedueller mot slutten av kampen, men dette var dessverre Champonship-nivå av Bolton-gutten. Satte Alisson i en håpløs situasjon i første omgang, med et alt for kort tilbakespill. Klarer ikke å holde linja, sliter med tempoet og er passiv i forkant av Villas mål.

Ozan Kabak4

Dette var et solid steg i feil retning for tyrkeren. Åpnet kampen nervøst med å gi et unødvendig frispark og slå en håpløs feilpasning. Var langt fra patent da Villa scoret, da han ikke klarte å komme opp i motspiller raskt nok, og slet med hurtige Villa-angripere.

Andy Robertson6

Den beste i forsvarsrekka i dag. Litt på etterskudd noen ganger, men er som regel på riktig plass til riktig tid. Fyrer av skuddet som Martinez må gi retur på, og som dermed fører til Liverpools utligningsmål.

Fabinho6

Våken i kontringspresset, er en støvsuger på midtbanen og samler mye ball. Er Liverpools bestemann i sin lagdel, og skaper også ro i forsvarsrekka i sluttminuttene når han blir trukket ned som stopper.

James Milner5

Alderen begynner å innhente jernmannen, som tidvis sliter med tempoproblemer. Er stort sett presis i pasningsspillet, men slår en horribel feilpasning som gir Villa en farlig kontringssjanse åtte minutter ut i annen omgang.

Georginio Wijnaldum5

Slipper markering på Konsa på en frisparksituasjon midtveis i første omgang, slik at Villa-stopperen får headet upresset mot mål. Heldigivis var den headingen av den svake sorten. Klarer aldri å sette sitt preg på kampen, og blir byttet ut til fordel for Thiago 20 minutter før slutt.

Mohamed Salah7

Var den av Liverpool-angriperne som kom til de beste sjansene. Misbrukte en stor sjanse etter tolv minutter, da han alene med Martinez satte ballen utenfor. Gjorde sitt 19 ligamål for sesongen da han utlignet til 1-1, og var totalt sett Liverpools bestemann.

Roberto Firmino7

Dette var et langt steg i riktig retning for Bobby, som flere ganger serverte sine medangripere lekre baller. Får en helt legitim scoring ufattelig annullert av VAR, og det var litt merkelig at Klopp valgte å bytte ut brasilianeren i stedet for den langt mer anonyme Jota.

Diogo Jota5

Det virker nesten som portugiseren er mer effektiv når han kommer inn fra benken enn når han starter kamper. Var involvert i situasjonen der Firmino fikk en scoring annullert på overtid i første omgang, og det var han som ble vurdert til å være i offside av VAR. Startet kampen greit nok, og headet like over etter 37 minutter, men ble mer og mer anonym utover i kampen.

Thiago Alcântara

Spanjolen bidro til at det ble mer fasong på Liverpools midtbane da han kom inn tjue minutter før slutt, og bare en feberredning av Martinez hindret ham fra å bli målscorer i sekundene før Trent satte inn seiersmålet.

Sadio Mané

Kom inn det siste kvarteret, og situasjonen i siste overtidsminuttet der han fikk en gedigen mulighet til å gjøre 3-1, men avsluttet rett i klypene på Martinez, alene med Villa-keeperen, forteller oss at senegaleseren ikke er i form og mangler selvtillit.