Tre Premier League-konkurrenter er managerløse 20 dager før preseason starter

Tottenham, Everton og Crystal Palace er fortsatt på managerjakt.

Tottenham har jaktet en ny manager helt siden de ga Jose Mourinho fyken i april. London-klubben avsluttet sesongen med Ryan Mason som midlertidig manager, men han var aldri ment som en permanent løsning. 

Etter sesongslutt har Spurs vært i samtaler med flere potensielle managere, uten å få fast fisk på kroken.

Antonio Conte, som forlot Inter etter å ha vunnet tittelen sist sesong, var i samtaler med Tottenham-ledelsen, men partene kom aldri til noen enighet.

Mannen som Mourinho erstattet som Tottenham-manager, Mauricio Pochettino, ble også kontaktet om en retur til Tottenham Hotspur Stadium, men Paris Saint-Germain ønsket å beholde sin mann.

Tidligere Roma-manager Paulo Fonseca så deretter ut til å bli mannen til å lede Spurs neste sesong, men også samtalene med ham gikk i stå. Deretter ble London-klubben linket til tidligere Fiorentina-manager Gennaro Gattuso, men etter enorme protester fra London-klubbens supportere skrinla klubbledelsen raskt de planene.

ØNSKET I SPURS: Tottenham har forsøkt å lokke Julen Lopetegui til London.

ØNSKET I SPURS: Tottenham har forsøkt å lokke Julen Lopetegui til London.

I dag melder BBC Sport at Tottenham har prøvd å prise Sevilla-manager Julen Lopetegui bort fra La Liga-klubben, men han vil ikke få lov til å gå til noen annen klubb i følge klubbpresident Jose Castro.

54-åringen ledet Sevilla til Champions League-kvalifisering med en fjerdeplass forrige sesong. 

Everton-fansen i harnisk

I Everton er Rafael Benitez høyaktuell som Carlo Ancelottis erstatter til tross for enorme protester fra klubbens fans. 

Everton-eier Farhad Moshiri ser på 61-åringen som toppkandidaten.

Supporterne til Everton har ikke glemt at Benitez i 2007 kalte dem for en liten klubb, og de har protestert voldsomt de siste par ukene. Men Mashiri skal ikke være interessert i å ta hensyn til dem i dette tilfellet.

Everton-eieren er mer opptatt av å få på plass en manager før spillerne samles til sesongoppkjøring 5. juli.

Everton har også vært i samtaler med tidligere Wolves-manager Nuno Espirito Santo og Brighton-manager Graham Potter. I tillegg har de sett på sin tidligere manager Roberto Martinez, som nå er landslagstrener for Belgia.

Favre kan være ansatt før uken er omme

73 år gamle Roy Hodgson ledet Crystal Palace for siste gang, da Croydon-klubben tapte 2-0 på Anfield i ligaavslutningen.

For en drøy uke siden innrømmet Palace-formann Steve Parish at managerjakten var utfordrende.

Palace var i ferd med å ansette tidligere Wolves-manager Nuno Espirito Santo, men samtalene kollapset i ellevte time. På Selhurst Park har man også vurdert Sean Dyche, Frank Lampard og Steve Cooper. Tidligere Bournemouth-manager Eddie Howe har også vært en outsider til jobben, mens Scott Parker også har sine beundrere i Croydon.

Siste nytt fra den kanten er imidlertid at Palace holdt positive samtaler med Lucien Favre, og han skal nå være Palace sin foretrukne kandidat. Sveitseren fikk sparken Borussia Dortmund i desember. Everton skal også være interesserte i 63-åringen.

BBC Sport melder i dag at Favre nå er en sterk favoritt til jobben som ny Palace-manager. Samtalene skal være kommet langt, og sveitseren kan bli ansatt før uken er omme.

Dersom Favre blir manager i Premier League vil fire av 20 Premier League-managere ha en fortid i Borussia Dortmund. Favre, Jürgen Klopp, Thomas Tuchel og Daniel Farke.