Dette skriver avisene etter tre strake seire:«Til tider minnet hans bidrag om landsmannen Luis Suarez da han forsøkte det dristige og nesten klarte det»

Darwin Nunez stjeler mye av oppmerksomheten i de engelske avisene etter hans prestasjon mot West Ham.

Under flomlysene på Anfield ble det en ny seier for Liverpool, som vant 1-0 mot West Ham etter en scoring av Darwin Nunez.

«Akkurat når du trodde de var ute, krøp Liverpool seg tilbake i titteldiskusjonen. De definerende øyeblikkene ser ut til å komme tidligere hver sesong - spesielt når man prøver å holde tritt med et kuletog som Manchester City. De siste syv dagene har føltes som om de har vært fullpakket med flere vendepunkter enn en Formel 1-bane for Jurgen Klopp.», skriver Chris Bascombe i The Telepragh.

«Seieren over Rangers satte fyr på laget hans. Den emosjonelle seieren over City ga nytt liv i ligasesongen. Den hardt kjempede seieren over West Ham United ga et inntrykk av at Liverpool er på jobb igjen, med et utseende som har gjort Liverpool så formidabelt.»

EN SPESIELL PERIODE: Jürgen Klopp har vært i medias søkelys den siste uken, men på banen har laget hans vært meget gode.

EN SPESIELL PERIODE: Jürgen Klopp har vært i medias søkelys den siste uken, men på banen har laget hans vært meget gode.

Sammenlignet med Andy Carroll... og Luis Suarez

Ian Doyle i Liverpool Echo fokuserte først og fremst på Darwin Nunez sin prestasjon, etter at han måtte tåle å høre sanger mot seg, fra West Hams supportere, i den første omgangen.

«Det var nesten som om West Ham-supporterne provoserte Darwin Nunez til å vise hva han kan. Liverpool-spissen stilte seg opp for en corner i den første omgangen da bortesupporterne brøt ut i sang som antydet at han, for å si det høflig, bare var en underlegen versjon av den tidligere Hammers- og Anfield-spissen Andy Carroll.»

Da leverte Nunez like greit et flott hodestøt foran bortesupporterne. Det var 23-åringens første mål på Anfield, som Liverpool-spiller.

«De var ikke det første settet med rivaliserende supportere som kom med en slik påstand. Men det som stadig blir mer sant for mange av Nunez sine kritikere er at deres observasjoner snart ble gjort til skamme da uruguayaneren ga ytterliggere bevis på hvorfor de røde forpliktet seg til å betale en potensiell klubbrekord på 85 millioner pund for tjenestene hans.»

«23-åringens tredje mål på fire kamper, og det første på Anfield. Hans glede over å endelig score i sitt nye hjem var tydelig i hans ekstatiske feiring.», skriver Doyle.

MATCHVINNER: Darwin Nunez scoret et, men kunnet hatt tre mot West Ham i går kveld.

MATCHVINNER: Darwin Nunez scoret et, men kunnet hatt tre mot West Ham i går kveld.

The Athletic, med den flinke journalisten James Pearce i spissen, bet seg også merke i Nunez sin prestasjon, og ropene fra West Hams supportere.

«Ironien med at han scoret bare noen øyeblikk etter at bortelagets supportere hadde ropt ‘Du er bare en dårlig Andy Carroll’ vil ikke ha registret seg da han skled på knærne av glede med armene ustrakt. Men han trengte ikke å snakke engelsk for å føle kjærligheten som kom fra andre steder på Anfield. Navnet hans ble ropt gjentatte ganger i takknemlighet for en dynamisk og kraftfull prestasjon.», skriver han.

Etter en slik kamp av Nunez dro også Pearce en sammenligning til en annen Anfield-yngling, fra samme land.

«Til tider minnet hans bidrag om landsmannen Luis Suarez da han forsøkte det dristige og nesten klarte det. Bare heroiske prestasjoner av Lukasz Fabianski, og treverket, nektet ham et hat-trick i den første omgangen. Like viktig for Klopp var synet av Nunez som koblet sammen spillet, tok returløp, jaget tapte baller, stengte rom og hjalp til på egen banehalvdel. Han gjorde jobben - både med og uten ball.», fortsetter Pearce.

Skaper mye av lite, men også lite av mye

London-avisen Evening Standard brukte også sin spalteplass på Darwin Nunez. Spissen var sterkt ønsket av nettopp West Ham i forrige sesongs vintervindu.

«Nunez, ironisk nok en spiller West Ham bydde på tilbake i januar, er kanskje langt unna et ferdig produkt, men det er den grove kanten i spillet hans som gjør ham til en så fascinerende spiller å se på. Det avgjørende målet så uruguyaneren bykse inn i boksen, og rive seg i mellom forsvarerne for å møte Kostas Tsimikas sitt perfekte innlegg. Han sendte ballen i bakken, noe som resulterte i en sprett som viste seg å være for mye for en forvirret Lukasz Fabianski.»

«Der det viste seg å være et øyeblikk av stor kvalitet, er Nunez sin evne til å skape noe ut av ingenting - men også ingenting ut av mye noe, slik som mot Manchester City, noe spesielt i være vitne til.», skriver journalist Jonathan Gorrie.

Gorrie var også skuffet over West Hams prestasjoner, spesielt fremover, i gårsdagens kamp på Anfield.

«Før målet sitt slapp 23-åringen løs en volley, etter en vakker pasning fra Thiago Alcantara, som stort sett nøt stor frihet på banen i de første 45 minuttene. Bare øyeblikk etter målet tok Nunez en ball vakkert ned på brystet i høy fart før han smalt ballen i stolpen. Det var den nådeløse energien West Ham rett og slett ikke viste fremover. Til tider var Liverpool skyldig i slurvete spill, og lot bakdøren stå åpen, men David Moyes sitt mannskap så aldri så ut til å ha troen på en scoring.», skriver han videre.