Alisson ble bedt om å velge sitt beste øyeblikk i Premier League, og det var ikke scoringen

Setter redning over headingen på The Hawthorns.

Alisson Becker er kanskje den beste målvakten Liverpool noen gang har hatt, og brasilianeren har virkelig blitt en favoritt blant supporterne.

Vi har nå hatt over fem år med Alisson – som i tillegg til alle målene han har hindret har bidratt til tre målgivende i Premier Leauge, mot Manchester United, Norwich og Manchester City – alle til Mohamed Salah.

Han scoret også vinnermålet mot West Bromwich Albion i mai 2021, da han kom opp på en corner dypt inne på overtiden og holdt liv i Liverpools håp om Champions League – noe de senere klarte.

Den scoringen får vi ikke nok av – se den her:


Alisson fikk spørsmål om hva han tenkte da han headet inn seiersmålet mot WBA i 2021.

– Det var ikke mye. Jeg tenkte «prøv å score», for å være der og hjelp. Det er et desperat øyeblikk der du bare prøver å gjøre hva som helst. Headingen var herlig, sier han.

Men det er ikke scoringen han setter høyest når han får spørsmål om sitt favorittøyeblikk fra Premier League

Redningen mot Newcastle

Alisson velger seg redningen fra St. James’ Park i august, da Newcastles Miguel Almiron fikk drømmetreff inne i 16-meteren. En vanvittig redning, i en kamp Liverpool senere snudde og vant.

– Jeg er målvakt, så jeg må velge redningen. Beklager, jeg tror folk vil bli skuffet over meg for at jeg ikke sier målet, sier Alisson til liverpoolfc.com

– Som keeper må du gå for hver ball, og ikke bare stå og se at ballen går i nettet, du må alltid prøve. Det var det jeg gjorde med denne, for å være ærlig. Det var en veldig vanskelig redning, og en redning som ser fin ut. Det føles alltid bra, og det hjalp laget den dagen med å ta de tre poengene. Jeg har en følelse av at den redningen vil bli spesiell for oss, sier han.

Se igjen redningen her: