Derfor måtte Klopp inn som fredsmegler etter kampen

Det gikk hett for seg da Darwin Nunez og Pep Guardiola skulle takke for kampen etter sluttsignalet lød på Etihad, men Klopp sørget for å roe gemyttene.

Det endte til slutt med poengdeling på Etihad Stadium lørdag ettermiddag etter at Liverpool kjempet seg tilbake i kampen i andre omgang. 

Trent Alexander-Arnold utlignet ti minutter før ordinær tid var ferdig etter at Erling Braut Haaland sendte vertene i føringen i den første omgangen. 

Tilsynelatende ut av ingenting ble det tumulter da Darwin Nunez og Pep Guardiola skulle takke for kampen, og Jürgen Klopp måtte inn som fredsmegler mellom de to kamphanene. 

Da tyskeren snakket med Jan Aage Fjørtoft etter kampen sa han at situasjonen kun handlet om at følelsene fra kampen tok overhånd. 

– Tenk om vi hadde spilt bra

– Det er ikke noe spesielt, bare følelser fra kampen. Det går fint. Han ene er fra Spania og han andre fra Sør-Amerika, det er sånt som skjer i kampens hete. Jeg er glad i begge to, og derfor var jeg nok den rette personen til å gå mellom dem, forklarte Klopp. 

Under kan du se hendelsen etter kampen.

I kampen var det stor kontrast mellom den første omgangen og den andre omgangen, og pausepraten hjalp laget med å komme tilbake i kampen. 

– Vi kom ikke til noen store sjanser, ellers hadde vi sagt at det var noen fantastiske redninger eller store misser. Da vi kom inn til hvilen sa jeg: «tenk om vi hadde spilt bra, hvordan dette kunne ha sett ut». 

– Jeg kunne se at vi tenkte for mye på deres gode situasjoner og ikke på våres egne gode situasjoner. Vi prøvde å endre det i pausen. 

Klopp forklarer at de måtte endre litt på det defensive oppsettet for å få bedre kontroll på Manchester Citys venstreside. 

– Vi fikk Trent mer i de riktige posisjonene defensivt, ettersom vi slet med å stenge av rommene på høyresiden i den første omgangen. 

Bekymret for skadene

Klopp var fornøyd med resultatet, men likte ikke at to av hans spillere fikk kjenninger i kampen. 

– Vi hadde noen gode øyeblikk og scoret et fantastisk mål. 1-1 er et godt resultat, men det dårlige er at Diogo (Jota) måtte gi seg og at Alisson også følte noe. Vi må vente å se hvor alvorlig det er. 

Tyskeren er tydelig på at det var langt fra noen perfekt kamp, men sier det har naturlige forklaringer.

– Vi vet at vi kan spille bedre mot City, men vi har bare hatt en treningsøkt sammen etter at guttene kom fra overalt i verden - uten at jeg ønsker å åpne den boksen igjen. 

Han sier kampen beskriver dette Liverpool-laget godt: de kan få til store ting, men har fortsatt en lang vei å gå for å gjøre det. 

– Det er en grunn til at de har vunnet så mange kamper på rad her. Det var noen nervøse øyeblikk, men det går fint. Sånn er vi i øyeblikket: vi kan få til gode ting, men må bli mer stabile. 

Liverpool ga Manchester City noe å tenke på

Kampkommentar Man City - LiverpoolLiverpool ga Manchester City noe å tenke på

Vertene var nærmest seieren, men de helrøde var stadige farlige og fikk til slutt inn en viktig utligning i kampen om ligagullet.

Kommentar 25.nov 16:39
Visekapteinen sto frem da laget trengte det og stilnet Etihad

Spillerbørs og folkebørs etter Manchester City-Liverpool:Visekapteinen sto frem da laget trengte det og stilnet Etihad

Liverpool fikk til slutt med seg et sterkt bortepoeng etter å ha kjempet seg inn i kampen på Etihad. Her kan du se vår børs og sette din egen børs.

Kommentar 25.nov 15:29