– Det er alltid kjekt å feire foran motstandernes supportere

Trent Alexander-Arnold sørget for at det ble poengdeling på Etihad lørdag.

Trent Alexander-Arnold fikk vanskelige arbeidsforhold mot Manchester City, men kom seg helskinnet gjennom kampen og scoret målet som sørget for at Liverpool avsluttet Citys seiersrekke på hjemmebane. 

Scouseren feiret målet med å hysje på hjemmesupporterne på Etihad. 

Da han ble intervjuet av SkySports, gjengitt av DaveOCKop, etter kampen, var visekapteinen tilfreds med resultatet selv om prestasjonen kunne vært bedre. 

Hevet seg etter hvilen

– Det var definitivt et bedre resultat enn forrige sesong, og vi har ikke hatt mange gode resultater her. Så vi tar med oss poenget, innledet 25-åringen i intervjuet etter kampen. 

Scouseren fastslår at de rødkledde slet før hvilen, men at de klarte å heve seg etter at de la en ny slagplan i pausen. 

– Jeg synes ikke vi spilte spesielt bra, særlig i den første omgangen. Vi hentet oss inn i pausen og kom ut til den andre omgangen med en god plan. 

Visekapteinen sier laget viste serielederne for mye respekt, og at nøkkelen til suksess var å legge bort respekten og gå i strupen på Pep Guardiolas mannskap. 

– Vi har stor respekt for Man City og man tenker automatisk at man ikke kan komme seg nær dem. Den respekten kastet vi til side i den andre omgangen, avslører Alexander-Arnold. 

Ble mannsmarkert

Trent tror Manchester City hadde en bevisst plan om å sørge for at han fikk ballen minst mulig. 

– Jeg tror muligens de hadde en plan om å hindre meg fra å få ballen i dag, følte jeg. Det var litt mannsmarkering, og Bernardo (Silva) var i nærheten av meg hele kampen. Det kan være det ikke stemmer også. 

Da scouseren fikk tid og plass med ballen i beina ti minutter før ordinør tid, viste han hvorfor City ønsket å holde ballen unna ham. 

– Jeg fikk ballen fra Mo og tenkte at jeg måtte prøve å skyte i motsatt hjørne og få ballen på mål. Det er alltid kjekt å feire foran motstandernes supportere. 

Alt i alt er visekapteinen godt fornøyd med at laget fikk med seg et poeng fra Etihad på en middels dag. 

– Det har vært mange ganger hvor vi har spilt bedre enn dette mot City, men har tapt kampen. 

Visekapteinen sto frem da laget trengte det og stilnet Etihad

Spillerbørs og folkebørs etter Manchester City-Liverpool:Visekapteinen sto frem da laget trengte det og stilnet Etihad

Liverpool fikk til slutt med seg et sterkt bortepoeng etter å ha kjempet seg inn i kampen på Etihad. Her kan du se vår børs og sette din egen børs.

Kommentar 25.nov 15:29
Carragher tror dette blir den første virkelige testen av Trents nye rolle

Carragher tror dette blir den første virkelige testen av Trents nye rolle

Etter at Liverpool ble ydmyket mot Manchester City i vår bestemte Klopp seg for å endre lagets system. Nå mener Carragher at den første virkelige testen kommer.