Se alle Liverpools scoringer i Premier League denne sesongen

Mange perler blant Liverpools 27 scoringer så langt.

En snau tredjedel av Premier League-sesongen av ferdigspilt, og Liverpool ligger som nummer to på tabellen med 27 poeng etter tolv kamper. Det er kun ett poeng opp til serieleder Manchester City, som er Liverpools neste motstander om en drøy uke. 

På de tolv kampene har de røde scoret 27 mål, og det er delt tredje flest i ligaen bak City med 32 og Aston Villa med 29. Øverst i denne saken kan du se samtlige mål Liverpool har scoret i ligaen denne sesongen. 

Mohamed Salah er den som har scoret flest mål i ligaen for Jürgen Klopps lag denne sesongen. han har ti mål på tolv kamper, og er nummer to på toppscorerlisten i Premier League, bak Erling Braut Haaland med 13 mål. Salah har også levert fire målgivende pasninger.

Darwin Nunez og Diogo Jota har scoret fire hver. Luis Diaz har tre mål, Cody Gakpo to, mens Dominik Szoboszlai og Andy Robertson har scoret én gang hver. To motspillere har også scoret selvmål i Liverpool sine kamper. 

Fortsetter Liverpool i dette tempoet vil de røde ende på mellom 85 og 86 scoringer i Premier League denne sesongen. Til sammenlikning endte fjoråret med 75 mål. 

Hva kan vi forvente av Liverpool i januarvinduet?

Hva kan vi forvente av Liverpool i januarvinduet?

De to siste årene har vist at Liverpool ikke er fremmed for å handle spillere i januar.

Innsikt 16.nov 17:31
– Jeg har vært klar i flere år

– Jeg har vært klar i flere år

Jarell Quansah var veldig klar da han først fikk sjansen.