12 måneder med Cody Gakpo

Liverpools nederlandske angriper reflekterer etter 50 kamper for klubben, 12 måneder etter overgangen ble annonsert.

Torsdag var det 12 måneder siden nyheten sprakk om at Liverpool hadde kjøpt Cody Gakpo fra PSV Eindhoven. En overgang det nesten ikke var rykter og spekulasjoner rundt i forkant – der Liverpool gikk ut og kjøpte den beste angriperen i Nederland.

– Det har vært et år med veldig gode øyeblikk, og noen mindre gode øyeblikk, men jeg er glad for å være her og forhåpentligvis er det mange oppturer i vente, sier klubbens nummer 18 til Liverpoolfc.com

– Jeg føler meg hjemme her, og synes klubben er fantastisk. Det er som en stor familie. Supporterne er utrolige i alle kampene, og viser oss mye kjærlighet. Det setter jeg pris på, og jeg elsker å være her. Jeg håper å oppnå mye, også personlig, men som lag har vi store drømmer og mål som vi jobber med, sier han.

Ser mot Newcastle

Gakpo har nå spilt 50 kamper for de røde, scoret 14 mål og levert fire målgivende. Han har scoret sju mål denne sesongen, det samme som han gjorde forrige sesong.

– Jeg synes vi har gjort det veldig bra, helt fra starten av sesongen, og har en god spillergruppe. Selv om vi er på førsteplass, må vi gå inn i denne kampen som at den er veldig viktig, slik alle kamper er. Det gir selvsagt press når du er på toppen av tabellen, men vi ser det ikke slik. Vi er bare veldig fokusert på kampen vi må spille, og jeg synes det er en av styrkene til laget, sier han.

Mandag kommer Newcastle til Anfield.

– Newcastle har et veldig godt lag. Vi må åpenbart jobbe veldig hardt, og kjempe og stå sammen i de vanskelige øyeblikkene som kan komme i kampen, men forhåpentligvis ikke. De er også et lag i verdensklasse. Forhåpentligvis blir det en god kamp, som vi vinner til slutt.

Liverpool - Newcastle spilles mandag kl. 21.00, og vises på V Sport PL og Viaplay.

Langs toglinjene i Liverpool: Wirral Line

Wirral LineLangs toglinjene i Liverpool: Wirral Line

Turmuligheter, sandstrender, gode restauranter og sjarmerende middelalderby.

Kopite 30.des 2023 08:59
Newcastle kan være uten åtte spillere

Newcastle kan være uten åtte spillere

Men det er fortsatt håp om at kapteinen kan bli spilleklar.