– Vi ville bare dominere

Cody Gakpo sier at Liverpool-spillerne hadde et ønske om å kjøre over Manchester United under 7-0-nedsablingen forrige sesong.

Cody Gakpo var mannen som satte i gang målfesten mot Manchester United på Anfield i mars. Nederlenderen scoret 1-0-målet like før pause, og derfra og inn ble det en eneste stor jubelkveld for Liverpool. 

– Det var en flott kamp. Vi visste at vi måtte vinne, og etter en god første omgang bra begge lag var vi best etter hvilen og scoret mange mål, sier 24-åringen til Independent

– Jeg scoret rett før pause, og to minutter etter pause scoret Darwin. Så scoret jeg det tredje rett etterpå. Det var viktig å score igjen rett etter pause og drepe kampen. Det var fantastisk, legger han til.

I intervjuet sier Gakpo at spillerne var ekstremt sultne på en seier mot rivalen, og det virker som de hadde lyst til å fortsette kampen utover kvelden og bøtte inn flere mål. 

– På et tidspunkt så vi ikke på resultattavlen. Vi ville bare dominere og vise oss fra vår beste side. Alle hadde en strålende kamp, og jeg håper vi kan gjenta det på søndag. 

Tar ikke lett på det

Før møtet i mars var det Liverpool som slet mens Manchester United var inne i en god periode. Nå har det snudd. Gakpo og co topper tabellen mens United i midtuken røk ut av Champions League på ydmykende vis, samtidig som de sliter i ligaen. 

Men Liverpools angrepsspiller vil ikke ta lett på møtet med rivalen.

– De har mye kvalitet i laget, og vi kan ikke undervurdere dem. Det handler ikke om hva slags form de er i. 

– Vi tar ikke lett på dem. Vi må spille vårt spill og vise vår kvalitet igjen, sier han.

Gakpo og Liverpool kan sette ny klubbrekord med scoring på søndag. De røde vil da ha scoret i 35 kamper på rad i alle turneringer. 

– Vi ser frem til kampen, men går ikke rundt og tenker at vi skal score syv mål igjen. Vi er fokuserte og tenker på hvordan vi skal vinne kampen. Vi er på tabelltopp og må bare fortsette å jobbe hardt i hver eneste kamp, sier han.

Stod med null offside på ti kamper. Så kom måltørken

Stod med null offside på ti kamper. Så kom måltørken

Liverpool har to av angrepsspillerne på «offside-toppen» i Premier League.

Kraftig økning i gule kort for klaging på dommeren

Kraftig økning i gule kort for klaging på dommeren

Premier League og PGMOL mener de nye retningslinjene har hatt en solid effekt.