Alisson har trent for fullt. Mac Allister ute mot Palace

Jürgen Klopp har kommet med skadeoppdatering.

Jürgen Klopp kom med én god og én dårlig nyhet på pressekonferansen før lørdagens bortekamp mot Crystal Palace på Selhurst Park. 

Vi tar den gode først, og det er at Alisson Becker var tilbake i full trening på torsdag, og dermed er førstekeeperen aktuell for kamp etter hamstringskaden han pådro seg mot Manchester City. 

– Alisson ser bra ut, men jeg må høre med han og det medisinske apparatet om han kan spille i morgen. Han trente for fullt i går, sa Klopp. 

Den dårlige nyheten dreier seg om Alexis Mac Allister, som fikk et kutt i kneet i onsdagens kamp mot Sheffield United. Kuttet ble sydd igjen i pausen, men da ble det for vanskelig å spille videre for argentineren, som ble byttet ut tidlig i andre omgang. 

Skaden virket ikke å være alvorlig, men ser nå ut til å være verre enn først antatt. 

– Alexis ser ikke bra ut. Det så ikke så verst ut etter kampen, men jeg tror ikke han blir klar til kampen i morgen. Vi får se om han blir klar til kampene neste uke, sa Klopp. 

Mac Allister er dermed ute sammen med Andy Robertson, Thiago, Joel Matip, Stefan Bajcetic og Diogo Jota. Klopp kom ikke med noen oppdatering om skaden til sistnevnte på fredagens pressekonferanse.

Klopp om skader, Matip og overganger

Vi fulgte pressekonferansen: Klopp om skader, Matip og overganger

Jürgen Klopp møtte pressen før kampen mot Crystal Palace.

Kelleher på jakt etter ny «clean sheet» mot Crystal Palace

– De vil prøve å slå tilbake, så vi må være klare

Caoimhin Kelleher vil bygge videre på prestasjonen som førte til at Liverpool holdt nullen for første gang på bortebane denne sesongen.