Alexis Mac Allister tror aldri han har scoret et penere mål

Mot Fulham scoret Alexis Mac Allister sitt første mål for de røde.

Alexis Mac Allister kom til Liverpool som en målfarlig midtbanespiller, som var Brightons toppscorer forrige sesong med 10 ligamål og 12 mål totalt.

Han har scoret 20 mål for Brighton, 12 for Argentinos Juniors, to for Boca Juniors, og ett mål for Argentina. Det kom i VM der Argentina gikk hele veien for snart et år siden.

I Liverpool har han blitt brukt i en litt annen rolle, dypt på midtbanen som Jürgen Klopps «sekser». En rolle Klopp selv egentlig ikke trodde han kunne bruke en spiller som Mac Allister i, men som han mener fotballen nå har utviklet seg så mye at han kan spille.

Søndag åpnet han målkontoen med et fantastisk langskudd som ga Liverpool 2-1. Han banket til med høyrefoten, og ballen føk opp i krysset fra 24,6 meter.

Alexis Mac Allister mener det er hans beste mål

Hovedpersonen selv mener dette er hans beste mål så langt i karrieren.

– Jeg scoret et bar mål mot Leicester for Brighton, men det ble annullert, så jeg tror dette er det beste målet jeg har scoret i mitt liv. Ingen dårlig start på karrieren min i Liverpool som målscorer, sa han til LFCTV etter kampen

Se målet fra alle vinkler:

– Så snart jeg traff ballen visste jeg at det kom til å bli scoring. Det var et veldig bra mål. Som jeg alltid sier, så er jeg ikke så bekymret for mål og målgivende når jeg spiller som «sekser», for da har jeg andre jobber som må gjøres, men det er alltid fint å score, sier han.

Det var Mac Allister som ble byttet ut da Wataru Endo kom inn i det 83. minutt, da Fulham hadde tatt ledelsen. Endo scoret 3-3-målet, og Mac Allister mente selv at dette byttet endret kampen igjen.

– Jeg mener Endo definitivt endret kampen. På grunn av målet og hvordan han kunne hjelpe laget med å få riktig balanse. Da Jürgen tok meg av var laget veldig offensivt, og vi trengte en spiller som Endo. Jeg er veldig glad på hans vegne, for han er en veldig fin fyr som fortjener det.


Tilslaget til Trent Alexander-Arnold

Mac Allister var ikke den eneste som leverte en kandidat til månedens mål mot Fulham. Trent Alexander-Arnold startet det hele med et helt fantastisk frispark som ble ført som selvmål av Bernd Leno. Trent ble så matchvinner helt på slutten.

– Det ser veldig enkelt ut for ham. Det er veldig lett for ham å slå ballen, og det kan du se med alle målene han scorer. Han er en veldig viktig spiller for oss, for klubben og for supporterne, så vi er også veldig glade på hans vegne, sier Mac Allister.

Nå kommer kampene tett.

– Vi vet at desember og januar er to veldig viktige måneder for å se hvordan vi ligger an. Vi ønsker å kjempe og vinne hver kamp, så det er det vi skal prøve på.

Sheffield United - Liverpool spilles onsdag kl. 20.30, og vises på V Sport TV 3+ og Viaplay.

Simon Hooper er i hardt vær etter søndagens storkamp. Nå skal han dømme Liverpool igjen...

Høstens mest omdiskuterte dommer skal dømme Liverpool igjen

Simon Hooper har ikke dømt Liverpool siden skandalen på Tottenham Hotspur Stadium.

Chris Wilder kan igjen stå på sidelinjen når Liverpool gjester Bramall Lane

Sheffield United blir første klubb som sparker manageren – kun dager før Liverpool kommer

Vi får håpe det ikke blir noe «new manager bounce».