Chris Wilder kan igjen stå på sidelinjen når Liverpool gjester Bramall Lane

Vi får håpe det ikke blir noe «new manager bounce».

The Telegraph rapporterer at Paul Heckingbottom kommer til å bli den første Premier League-manageren som får sparken denne sesongen. Det skjer etter at Sheffield United tapte 5-0 mot Burnley i helgen – og ligger sist i ligaen med fem poeng etter 14 kamper.

«The Blades» har én seier, to uavgjorte og elleve tap så langt etter 14 kamper, og nå skal eieren ha bestemt seg for at nok er nok. Han vil få beskjeden om at han får sparken i dag, etter to år i jobben, ifølge The Telegraph.

Da de tapte mot Burnley på lørdag sang supporterne «Hecky out».

Forrige sesong mistet 14 managere jobben, og rundt landslagspausene i oktober og november har vært tidspunkt der klubbene ofte har byttet manager. Så langt har det ikke skjedd i Premier League – før det kommer til å skje i dag dersom det The Telegraph melder er riktig.

Comeback for Wilder

Den som er ventet å ta over, er en mann vi kjenner godt til fra sist Sheffield United var oppe. Det er Chris Wilder.

KJØLIG: Chris Wilder og Jürgen Klopp har hatt sine feider.

KJØLIG: Chris Wilder og Jürgen Klopp har hatt sine feider.


Wilder ledet klubben fra League One til opprykk både til Championship og Premier League, og hadde en veldig førstesesong. Han forlot klubben i 2021.

Siden den gang har han hatt managerjobber i Middlesbrough og Watford, men har vært arbeidsledig siden 10. mai.

Wilder har hatt mye fint å si om Liverpool, men forholdet hans til Jürgen Klopp har ikke vært det beste. De hadde en konflikt da klubbene skulle bestemme seg for om de ville innføre fem bytter, som i alle andre europeiske toppligaer, og Wilder kalte Klopp en «politiker i verdensklasse som kun bryr seg om Liverpool». Forslaget falt, men ble senere innført.

Liverpool skal til Bramall Lane og møte Sheffield United på onsdag kl. 20.30. Forhåpentligvis uten at klubben får noe løft av en ny manager på sidelinjen.

Verv deg til en Liverbird

Verv deg til en Liverbird

Vi kjenner alle noen røde som ikke er medlem av supporterklubben enda. Nå kan du verve et medlem og få med en fin Liverbird til jul.

Supporterklubben 30.nov 19:36
– Ingen forventet en klassiker, men jeg tror ikke noen som var her vil glemme denne kampen

– Ingen forventet en klassiker, men jeg tror ikke noen som var her vil glemme denne kampen

Jürgen Klopp fortalte spillerne at kampen ble som den ble fordi de var «litt dumme» på søndag.