Alexis Mac Allister hinter om at det ikke er noen alvorlig skade

Alexis Mac Allister har sydd noen sting, og vil snart være tilbake.

Det så ikke bra ut da Alexis Mac Allister lå nede med store smerter i førsteomgangen på Bramall Lane onsdag kveld. Først så det ut til at han hadde fått seg en smell i ankelen i duell med Gustavo Hamer, før Vini Souza tråkket ham på det venstre kneet.

Etter behandling kom han seg på banen igjen og spilte de neste 40 minuttene. Etter pausen kom han ut igjen på banen med et godt bandasjert kne, og Jürgen Klopp kunne fortelle at han måtte sy kneet i pausen.

– Han pådro seg et kutt tidlig i kampen. Han klarte å spille gjennom smerten da vi klemte såret sammen, før vi satte noen sting i pausen. Etter det klarte han ikke å bevege seg på samme måte, sa Jürgen Klopp om situasjonen etter kampen.

– Vi får se hvor lang tid det tar. Vi håper det ikke er så lenge.

«Alt er bra»

Hovedpersonen selv har nå kommentert det – og det høres ikke ut som han vil være ute lenge.

«Alt er bra. Jeg fikk noen sting, men vil snart være tilbake. Vi holder det gående, kom igjen Liverpool!» skriver han.

Dersom det kun er snakk om et sår, så kan Mac Allister være på banen igjen allerede mot Crystal Palace, dersom manageren skulle ønske det.

Med alle kampene Liverpool har i vente, virker det mer sannsynlig at han utelates fra startoppstillingen på Selhurst Park – nå som Wataru Endo har begynt å bli varm i trøya og spillere som Harvey Elliott, Ryan Gravenberch og Curtis Jones alle er skadefrie og tilgjengelige til å spille som indreløpere.

En kan se for seg at Mac Allister står over mot Palace og Union Saint-Gilloise, der ingenting står på spill, og er tilbake mot Manchester United om ti dager.

– Dommeren hadde en ny dårlig kveld

– Dommeren hadde en ny dårlig kveld

Chris Wilder var fornøyd med mye fra onsdag kveld, men ikke resultatet og dommeren.

«Kjennetegnet til tittelkandidater var tydelig til stede hos Liverpool»

Dette skriver avisene:«Kjennetegnet til tittelkandidater var tydelig til stede hos Liverpool»

Liverpool hadde ikke en spesielt god kamp mot Sheffield United, men tok tre poeng og holder følge med Arsenal i teten. Dette skriver avisene.

Innsikt Tor. 07.12. 12:31