To røde måtte være forsiktige før tirsdagens kamp – men nå er faren over

Alle klarte å unngå det femte gule før fristen

En rekke Liverpool-spillere har stått over kamper på grunn av utvisninger denne sesongen, men Alexis Mac Allister er den eneste som har stått over fordi han har pådratt seg fem gule kort.

I dagens kamp, den 19. serierunden, måtte Wataru Endo og Darwin Nunez unngå det gule kortet for å slippe å stå over påfølgende kamp. Grensen går ved halvspilt sesong, på 19 seriekamper.

Både Nunez og Endo hadde sine dueller i oppgjøret, og med kontroversielle Paul Tierney med fløyta var det alltids en sjanse for at det kunne gå den veien – men begge spillerne klarte å unngå det gule kortet.

Kan spille mot Newcastle

Med det kan både Darwin og Endo spille i kampen mot Newcastle United mandag 1. januar – som er neste gang de røde er i aksjon.

Mot Burnley fikk også Trent Alexander-Arnold sitt fjerde gule kort for sesongen, men det har ingen stor betydning, for nå venter det ikke suspensjoner dersom ikke spillerne får 10 gule kort.

Det må unngås frem til og med den 32. serierunden. Den spilles 6. april, når Liverpool skal til Old Trafford og møte Manchester United. Dersom en spiller får ti gule kort før det, så mister han to seriekamper. Nicolas Jackson (Chelsea) og Joao Palhinha (Fulham) har allerede åtte gule kort denne sesongen, men ingen røde er i nærheten av det. Mac Allister står fortsatt på fem.

– Bare en som aldri har spilt fotball kan dømme offside der

– Bare en som aldri har spilt fotball kan dømme offside der

Jürgen Klopp var ikke imponert over dommer Paul Tierney – og det er ikke første gang.

Unggutten ser mer og mer ut som en etablert Premier League-stopper

Spillerbørs og folkebørsUnggutten ser mer og mer ut som en etablert Premier League-stopper

Liverpool fikk med seg tre poeng – men de satt langt, langt inne.

Kommentar 26.des 2023 20:24