Avgjorde på tampen i sin første kamp på to måneder

Bobby Clark ble matchvinner da han gjorde comeback. Assisten kom fra en selveste Jay Spearing!

Liverpool U21 - Chelsea U21 2-1 (0-0): Bobby Clark har gått glipp av flere muligheter til å spille for førstelaget denne høsten på grunn av skade, men nå er han tilbake. Søndag var han tilbake for første gang på to måneder, og som innbytter senket han Chelsea i kampens siste ordinære minutt på Liverpools akademi i Kirkby.

Paul Glatzel hadde gitt de røde ledelsen tidlig i andre omgang, før Chelsea utliknet umiddelbart. Kampen så deretter ut til å gå mot en poengdeling før innbytter Clark dukket opp. 

Den målgivende pasningen kom fra en annen innbytter, nemlig 35 år gamle Jay Spearing, som er spillende trener på Liverpools akademi. 

Han ble byttet inn for Ben Doak i første omgang. Doak startet dagens kamp men måtte ut etter 28 minutter, så det var et skår i gleden på det som har vært en god dag for Liverpool FC så langt. Vi får vente på oppdateringer hva gjelder Doak sin skade. 

Også Luke Chambers og Calum Scanlon var med for U21-laget til Barry Lewtas søndag. 

Følgende lag spilte kampen:

Marcelo Pitaluga - Terence Miles, Carter Pinnington, Luke Chambers, Calum Scanlon - Mateusz Musialowski, Tom Hill, Tommy Pilling - Ben Doak, Paul Glatzel, Harvey Blair. 

Innbyttere: Jay Spearing, Oakley Cannonier, Bobby Clark, Francis Gyimah.