Nærmer seg spill etter to måneder ute med skade

Bobby Clark håper på minutter for førstelaget i løpet av de neste ukene.

Jarell Quansah, James McConnell, Ben Doak, Luke Chambers og Calum Scanlon er ungguttene som har fått muligheten til å vise seg frem for førstelaget denne sesongen, enten det har vært i Premier League, Europa League eller ligacupen. 

En spiller som trolig ville ha vært i samme posisjon er Bobby Clark, men unggutten har nå vært ute i nesten to måneder med skade. Heldigvis kan det nå se ut til at han nærmer seg spill igjen. 

Hva slags skade det er snakk om for 18-åringen er ikke kjent, men at han har gått glipp av muligheter til spilletid er det ingen tvil om. Det sa også Jürgen Klopp etter hjemmekampen mot Toulouse i oktober, der de røde vant 5-1, og han nevnte to unggutter etter kampslutt. 

– Ben Doak ville ha fått minutter i kveld dersom han var tilgjengelig, og Bobby Clark ville sannsynligvis også fått minutter, sa Klopp.

La ut bilde

I stedet har ikke Clark vært i aksjon siden U21-kampen borte mot Crystal Palace 1. oktober. Da leverte han målgivende pasning til Paul Glatzel og spilte 90 minutter i det som endte med en 4-2-seier. Midtbanespilleren har bare vært på banen fem ganger for U21-laget denne sesongen, og han har ikke vært i noen tropper for førstelaget.

Det kan heldigvis endre seg de neste ukene. Clark har selv lagt ut et bilde på Instagram der vi ser at han har fotballskoene på, og timeglass-emojien kan tyde på at det nærmer seg spill igjen. 

Liverpool har et tøft kampprogram de neste ukene, og Clark er nok blant dem som øyner spilletid blant annet i Europa League og ligacupen. 

Så langt har 18-åringen spilt to kamper for Liverpools førstelag. Begge kom forrige sesong - fra start mot Derby i ligacupen og som innbytter mot Bournemouth i Premier League. 

Nå begynner hardkjøret

Nå begynner hardkjøret

Elleve kamper fordelt på tre turnernger venter Liverpool frem til 1. januar.

– Jeg vil ikke sette meg en konkret kamp som mål

– Jeg vil ikke sette meg en konkret kamp som mål

Andy Robertson snakket om skaden sin.