Fordømmer kasting av gjenstander mot United-bussen

Liverpool har tatt affære etter en alvorlig situasjon utenfor Anfield i går ettermiddag.

Det begynner å bli en stund siden nyheter om at busser fra motstanderlaget (spesielt Manchester City) har kommet etter toppkamper, men søndag ettermiddag skjedde det igjen.

Manchester Uniteds buss ble nemlig møtt av et hav med Liverpool-supportere utenfor stadion, og et par av dem klarte ikke å oppføre seg da bortelaget var på vei inn dørene på Anfield.

Et fåtall med flasker ble kastet mot bussen, noe som har skapt reaksjoner i etterkant av kampen. Det spesielle med denne situasjonen er at en av dem som stod bak også la ut en video fra hendelsen:

Liverpool fordømmer

Ifølge The Athletic-journalist James Pearce fordømmer Liverpool Football Club skadene mot Manchester Uniteds lagbuss. Klubben samarbeider nå med politiet for å undersøke og identifisere de ansvarlige.

Pearce skriver videre at ingen vinduer ble knust, men midre skader ble påført bussen. Dette skriver Liverpool FC:

«Vi er klar over at opptak fra hendelsen sirkulerer på nettet og vi samarbeider nå med Merseyside-politiet for å undersøke og identifisere. Enhver enkeltperson funnet skyldig i denne fortkastelige oppførselen vil få kjenne på hele klubbens sanksjonsprosess», skriver han.

Sist gang noe lignende skjedde utenfor Anfield var det Manchester City som kom på besøk. Det var tilbake i 2018, før Champions League-kvartfinalen mot de lyseblå. Liverpool FC ble til slutt ilagt en bot på 20 000 euro. Liverpools buss ble også kastet flasker mot før 1-4 tapet på Etihad i april.

Få med deg de siste nyhetene etter en skuffende helg

Få med deg de siste nyhetene etter en skuffende helg

Liverpool mistet førsteplassen i Premier League etter 0-0 kampen mot Manchester United.

Målvakten peker på hva som gikk galt mot United

Målvakten peker på hva som gikk galt mot United

Alisson så et angrep som ikke fungerte på hjemmebane.