– Forventer ikke kjøp av midtbanespiller i januar

Overgangsvinduet åpner 1. januar – men det ser ikke ut til å bli travelt for Liverpool.

Det er bare litt over en uke til overgangsvinduet åpner – men det er ikke forventet at Liverpool kommer til å foreta seg stort.

David Ornstein i The Athletic er en vi lytter til når det kommer til overganger, og ifølge ham ser det ut til at vi kan se en annen vei når spesielt to navn linkes de neste ukene.

«Joao Palhinha fra Fulham har blitt linket, men det er ikke forventet at noe vil skje med det. Liverpool mener midtbanen deres ser bra, og en normal profil de ville sett etter ville vært en annen enn den portugisiske landslagsspilleren, som er 28 år gammel og forventes å bli dyr», skriver han.

Heller ikke André

André Trindade fra Fluminense har vunnet Copa Libertadores siden Liverpool ifølge rapportene la inn et bud på ham i august.

Fredag kveld skal han spille finalen i VM for klubblag mot Manchester City. Etter det er det forventet at han kommer til å skifte klubb – men heller ikke han er ventet å komme til Liverpool nå.

«Da Liverpool forsøkte å forsterke i sekserrollen og flere alternativer ble vurdert, forhørte de seg om tilgjengeligheten til Fluminenses talent Andre Trindade. Det fungerte ikke for noen av partene, og de gikk for et annet alternativ. Det gjør at han ikke er på agendaen nå», skriver han.

En klubb som er linket til André, er Fulham. De kan komme til å miste Palhinha til Bayern München i vinter. Forhåpentligvis da før 10. og 24. januar, når Liverpool og Fulham møtes i semifinalene av ligacupen.

Ornstein skriver videre at klubben har noen store avgjørelser som må tas i tiden fremover, med Joel Matip og Thiago Alcantara som er på utgående kontrakter til sommeren – og når en kommer så langt har nøkkelspillere og de best betalte som Virgil van Dijk, Mohamed Salah og Trent Alexander-Arnold kun ett år igjen av sine kontrakter som går ut sommeren 2025.

I kamptroppen på onsdag – ny kontrakt torsdag

I kamptroppen på onsdag – ny kontrakt torsdag

18 år gamle Bobby Clark har signert en ny langtidskontrakt med Liverpool FC.

Lynvingen, kaosmester'n og storscorer'n

Karakterboka del 1: AngrepetLynvingen, kaosmester'n og storscorer'n

I «Pausepraten» setter vi opp karakterboka for første halvdel av sesongen. I del 1 handler det om angrepet.

Podcast 21.des 2023 16:29