Mirror: Franskmann vurderes som Matip-erstatter

Liverpool kobles til franskmann i Bundesliga og midtstopper i Crystal Palace etter nyheten om Joel Matip sin langtidsskade.

Joel Matip er trolig ute resten av sesongen, og 32-åringen, som er på utgående kontrakt, kan med det ha spilt sin siste kamp for klubben. 

Dermed må jakten på midtstopperens erstatter settes i gang allerede nå, og John Cross i The Mirror kommer med opplysninger om at en 23 år gammel franskmann blir vurdert av Jürgen Klopp. 

Maxence Lacroix spiller fast for Wolfsburg i Bundesliga og kan ifølge Cross være tilgjengelig for 25 millioner pund pluss eventuelle klausuler. 23-åringen er en kraftplugg av en midtstopper som har under to år igjen av kontrakten med sin klubb. 

Lacroix kan være et alternativ dersom Liverpool vil ha inn en Matip-erstatter allerede i januar. Skulle de røde heller være tålmodige og vente til sommeren, kan Crystal Palace-stopper Marc Guehi være en mulighet. 

Den engelske landslagsspilleren er ettertraktet og blir også linket til Arsenal. Han vil trolig være mye dyrere enn det Lacroix er, men har sine fordeler i form av å være homegrown, i tillegg til å ha erfaring fra Premier League. 

Guehi står på motsatt banehalvdel når Liverpool gjester Selhurst Park lørdag 

– Vi er knust for Joel Matip

– Vi er knust for Matip

Joel Matip skal opereres. Så venter en lang rehabiliteringsperiode.

Joel Matip kan ha spilt sin siste kamp for Liverpool

Sesongen er trolig over for Joel Matip

Midtstopperen, som er på utgående kontrakt, har pådratt seg en svært alvorlig kneskade.