Fulham sikter seg inn på spilleren som ble linket til Liverpool i sommer

Liverpools interesse for André skal ha kjølnet, men midtbanespilleren kan likevel havne i Premier League.

André ble hyppig nevnt i forbindelse med en overgang til Liverpool i sommer, og at de røde har fulgt 23-åringen nøye virker det å være liten tvil om. Men alle klubber som kontaktet Fluminense fikk beskjed om at de pent måtte vente til Copa Libertadores var ferdigspilt før det var mulig å forhandle om en overgang. 

Den brasilianske klubben gikk til topps i turneringen for første gang i historien, og noen supportere håpet nok å høre nyheter om et Liverpool-bud etter at finalen var ferdigspilt. I stedet kom det en motstridende beskjed fra Ian Doyle i Liverpool Echo, nemlig at interessen har kjølnet - blant annet fordi André ville ha kommet i veien for utviklingen til stortalentet Stefan Bajcetic. 

Det betyr ikke nødvendigvis at André ikke havner i Premier League. The Telegraph skriver nemlig at Fulham har satt Alisson Beckers landslagskamerat øverst på ønskelisten i januar dersom de mister Joao Palhinha til Bayern München - noe de står i fare for å gjøre. 

Overrasker Liverpool igjen?

Fulham skal ha sendt speidere for å følge André i lang tid. Spilleren har for øvrig også blitt linket til blant andre Arsenal. Den siste serierunden i brasiliansk toppserie ble spilt natt til torsdag. 

For Liverpool-supporternes del blir det nå spennende å se hva som skjer. I tidligere januarvinduer har vi sett klubben hive seg rundt når andre klubber lusker rundt spillere de har siktet seg inn på. Cody Gakpo og Luis Diaz kom som overraskelser i henholdsvis 2023 og 2022, og selv om signalene fra klubben er at interessen for André ikke er like sterk som i sommer, vet man aldri!

Overgangsvinduet åpner 1. januar. 

Derfor har Andre-interessen kjølnet på Anfield

Derfor har Andre-interessen kjølnet på Anfield

Brasilianeren er tilgjengelig i januarvinduet, men lite tyder på at Liverpool blir hans neste klubb.

Liverpool og Carlsberg forlenger samarbeidsavtalen

Bekrefter at samarbeidet forlenges med ti nye år

Fortsetter som klubbens offisielle ølpartner.