Ga spillerne to dager fri etter seieren på Boxing Day

Liverpool-spillerne får nå anledning til litt julefeiring med familien.

Med fire kamper på ti dager har ikke Liverpool-spillerne fått mye tid til å være hjemme med familien i julen. De røde spilte kamp både på lille julaften og Boxing Day, og måtte dermed ha fokus på jobben gjennom første del av høytiden. 

Men etter tirsdagens seier over Burnley på Turf Moor har det åpnet seg en mulighet til å slappe litt av for de røde. Neste kamp er ikke før 1. januar når formsvake Newcastle kommer til Anfield, og derfor har manager Jürgen Klopp valgt å gi spillerne litt fri. 

Hadde det blitt poengtap mot Burnley ville spillerne mistet sine fridager, men heldigvis ble det 2-0 til slutt. 

– Guttene får fri de neste to dagene. Jeg sa før kampen at de skulle få det hvis vi vant. Jeg fryktet at de to fridagene skulle forsvinne før Jota scoret mot slutten, sa Klopp til Amazon etter kampen. 

Heftig periode

Han er helt klar på at litt hvile nå må til etter en periode med mye kampbelastning. 

– Med fire kamper på ti dager er det fort gjort å miste fokus og presisjon i avgjørende øyeblikk. Man må bare komme seg gjennom det. Det sa vi før denne perioden, og nå har vi klart det. 

– Nå er det fem dager før den neste kampen, og det føles som vi burde ta oss en ferie. Det er et heftig program, sa manageren. 

Liverpool har fri de neste dagene, men det er fullt program i Premier League nesten hver dag. 27. desember er Manchester City i aksjon, mens Arsenal skal spille 28. desember. 

Så begynner en ny runde lille nyttårsaften. Året avsluttes med to kamper nyttårsaften, mens Liverpool åpner det nye året hjemme mot Newcastle med kveldskamp 1. januar. 

Kan bli en avgjørende faktor i Liverpools titteljakt

Kan bli en avgjørende faktor i Liverpools titteljakt

Diogo Jota er tilbake, og det tok bare seks minutter før han viste hvor viktig han er for Liverpool.

Kommentar 27.des 2023 17:26
Jota feiret 1. juledag med familien da en overraskende beskjed kom

Jota feiret 1. juledag med familien da en overraskende beskjed kom

Etter et hektisk døgn gjorde 27-åringen comeback før forventet.