– Jeg ville lett ha gitt fra meg kragebeinet mitt til ham

Jürgen Klopp var i godt humør etter kampen, men situasjonen med Tsimikas var svært lite hyggelig for tyskeren.

Etter halvtimen spilt på Anfield ble Liverpools skadesituasjon enda verre da Kostas Tsimikas måtte forlate banen med tydelige smerter i skulder-regionen.

Grekeren kolliderte med Jürgen Klopp, og måtte få minutter senere forlate banen. Det fikk selvfølgelig Liverpool-treneren spørsmål om etter kampen.

– Det påvirket meg (på sidelinjen) selvfølgelig. Jeg trodde ikke at det var noe problem, for jeg kjente ingen smerter. Jeg tenkte kanskje at Kostas også kom seg unna det (uten skader). Jeg ville lett ha gitt fra meg kragebeinet mitt til ham, slik at han blir klar igjen, sa han til Sky Sports.

ØYEBLIKKET: Jürgen Klopp var raskt på beina etter sammenstøtet. Det gikk ikke like bra for Kostas Tsimikas.

ØYEBLIKKET: Jürgen Klopp var raskt på beina etter sammenstøtet. Det gikk ikke like bra for Kostas Tsimikas.

Klopp, som fint kunne blitt skadet i samme situasjon, fikk den tunge beskjeden svært raskt etter venstrebacken kom seg på beina.

– Jeg hadde det helt fint, og så sa Kostas at det var brukket. Det er selvfølgelig ikke gøy når det skjer rett foran deg. Jeg vet ikke om jeg falt på ham eller hvordan det skjedde, men det skal jo ikke skje uansett.

Det endte til slutt 1-1 mellom Liverpool og Arsenal, og Klopp virket relativt fornøyd med resultatet, men det var ingen tvil om hvem han hadde i tankene da dommeren blåste i fløyten til full tid.

– Det er selvfølgelig en stor skygge over kampen med Tsimikas. Han er definitivt ute i lang tid, noe som er vanskelig for oss, spesielt med Robbos situasjon, sa Liverpool-treneren.

Til kampen mot Burnley på Boxing Day, er Luke Chambers og Joe Gomez tyskerens to alternativer. Sistnevnte hadde en ny god kamp i kveld, og vil sannsynligvis starte på Turf Moor om tre dager.