Jürgen Klopps pressekonferanse før Burnley-kampen:– Jeg vil ikke utelukke noen nå

Jürgen Klopp har kommet med siste nytt før Burnley-kampen på Boxing Day.

En spesiell pressekonferanse

Jürgen Klopp må også få feire jul sammen med familien, og derfor har tyskeren hatt sin pressekonferanse før Burnley-kampen før julaften.

Dette er hva tyskeren hadde å si før møtet med Vincent Kompanys mannskap.

Burnley i flyten etter seier over Fulham

Jeg trenger ikke å se Fulham-resultatet for å forstå Burnleys kvalitet. Jeg tror Burnley kunne ha hatt mye flere poeng fordi de hadde så mange gode perioder i kampene. Men de sliter med å avslutte sjansene sine, og har flere unge gutter i laget sitt.

I øyeblikket de avslutter disse situasjonene, kan de vinne fotballkamper, absolutt. De er veldig ofte gode i kamper, og jeg respekterer Vinny (Kompany) mye for at han fortsetter å kjøre sin stil.

– Jeg vet på forhånd at de er mye bedre enn plasseringen og poengene tilsier. Jeg har sett ganske mange Burnley-kamper, og jeg er ganske imponert over det de gjør – og på lørdag fikk de belønningen. Vi vet alle at hvis du vinner en gang og har sjansen til å spille igjen om tre dager, vil du vinne igjen, og det er akkurat det vi forventer – og en ganske god atmosfære også. Vi må være, og vil være klare.

Joe Gomez som venstreback

– Vi får se. Kan Joey spille alle kampene som kommer frem til Robbo er tilbake? Kosti (Tsimikas) er definitivt ute en stund, så jeg vet ikke, vi må se. Jeg hadde ikke tid til å tenke gjennom det, men noen vil spille ute av posisjon, det er jeg ganske sikker på. Det er veldig tøft for oss, veldig tøft.

– Du har skader av og til, og vi aksepterer dem alle sammen, men et brukket kragebein er virkelig dårlig fordi det bare tar lang tid. Det samme som Robbo hadde: en annen skade, men det tar også lang tid, som vi alle vet. Vi vet alle at vi trenger flaks i disse øyeblikkene for å komme oss gjennom dette, og nå vil vi ha Joey. Vi må bare pakke ham inn i bomull og sørge for at han alltid er klar til kampene.

Diogo Jota mot Burnley?

– Jeg vil ikke utelukke noen nå. Vi får se. Han har ennå ikke trent med laget, og vi har bare én skikkelig økt, så det ville være overraskende – men kanskje blir jeg overrasket og alt er bra.

– Jeg så ham (på fredag), men da trente han ikke med laget. Da var økten intens. Jeg har ennå ikke spurt om hvem som er tilgjengelig. Den medisinsk avdeling vil fortelle meg, og da vil jeg vite mer.

I fotsporene til Liverpools egne gutter

Trent Alexander-Arnold og Curtis JonesI fotsporene til Liverpools egne gutter

Tidlig på 2000-tallet vokste det opp to scousere i hver sin del av byen. Nå er begge viktige brikker i Jürgen Klopps mannskap.

Kopite 24.des 2023 13:34
Visekapteinen er irritert på seg selv etter tverrligger-treffet

Visekapteinen er irritert på seg selv etter tverrligger-treffet

Trent Alexander-Arnold hadde en gyllen mulighet til å gi Liverpool tre poeng i toppkampen.