Visekapteinen er irritert på seg selv etter tverrligger-treffet

Trent Alexander-Arnold hadde en gyllen mulighet til å gi Liverpool tre poeng i toppkampen.

Liverpools visekaptein hadde en ny fabelaktig kamp mot Arsenal lørdag kveld, og leverte blant annet den svært gode langpasningen like før Mohamed Salahs utligningsmål.

I den andre omgangen kunne scouseren blitt den store Anfield-helten igjen, men denne gangen ble skuddforsøket blåst i tverrligger. Det tenkte han mye på etter kampen.

– Jeg tror den spretter rett før jeg traff ballen, men der må jeg bare score. Det er en posisjon jeg sjelden befinner meg i, foran målet, men ballen må i nettet, sa han ifølge thisisanfield.com.

ØYEBLIKKET: 24-åringen er vanligvis sikker når det skal skytes, men i går kveld endte ballen i tverrliggeren.

ØYEBLIKKET: 24-åringen er vanligvis sikker når det skal skytes, men i går kveld endte ballen i tverrliggeren.

Selv om det bare endte med ett poeng mot serielederne, er han meget fornøyd med lagets prestasjon. De røde hadde god kontroll på kampen i den andre omgangen.

– Vi var nære, men som et lag skaper vi flere sjanser i dag, og på en annen dag, med et par andre beslutninger, kunne det fint gått vår vei, fortsatte han.

Straffesituasjonen

Alexander-Arnold har også kommentert den store «snakkisen» etter kampen. Martin Ødegaard handset inne i boksen i duell med Mohamed Salah, men dommeren og VAR valgte å la den passere. Det forstår han lite av.

– Fra et Liverpool-perspektiv er det hands. Avgjørelsen gikk ikke vår vei av en eller annen grunn.

Heldigvis gikk det ikke mange minuttene før ballen ble plassert i nettmaskene av Salah, men det er umulig å ikke tenke på hva som kunne vært om straffen hadde blitt gitt.

– Det hadde sannsynligvis fått oss tilbake i kampen og gitt oss et annet mål hvis vi hadde utnyttet det (straffesparket), avsluttet han.

På Boxing Day (26. desember) kommer det en ny mulighet for tre røde poeng. Da venter en bortekamp mot Burnley på Turf Moor.

– Først av alt må jeg si tusen takk til Anfield-publikummet

– Først av alt må jeg si tusen takk til Anfield-publikummet

Jürgen Klopp var veldig fornøyd med både supporterne og sine egne spillere etter Arsenal-kampen.

«Jeg kan ikke forstå hvordan det ikke endte med et straffespark»

«Jeg kan ikke forstå hvordan det ikke endte med et straffespark»

VAR-ekspert Dale Johnson, Jürgen Klopp og Trent Alexander-Arnold har kommentert Martin Ødegaard hands.