Robertson og Thiago kan snart være spilleklar igjenGode nyheter angående Robertson og Thiago

Duoen nærmer seg skadefri, ifølge engelske aviser.

De siste par ukene har Joel Matip, Diogo Jota og Alisson (tilbake) forsvunnet ut med skader for Liverpool, men nå kommer det endelig noen gode nyheter fra den avdelingen.

Ifølge Daily Mail er Andy Robertson, som har vært ute med en skulderskade siden 8. oktober, nær en retur til treningsfeltet. Backen skal være tilbake i løpetrening,og kan være klar for spill igjen i januar.

«Robertson gjør daglige fremskritt på AXA-senteret, med både behandling og styrketrening. Skotten er ikke involvert i kontakt-trening enda, men han løper for å bygge opp den fysiske formen», skriver avisen.

Det er også gode nyheter vedrørende Thiago, som ikke har vært i spill for Liverpool siden forrige sesong. Spanjolen har slitt med en hofteskade gjennom sommeren og høsten.

«Jürgen Klopp håper å ha 32-åringen tilbake ved nyttår. Det vil være en betydelig styrke for Liverpool, som er midt i en tittelkamp», skriver Liverpool Echo.

LANGTIDSSKADET: Thiago var tilbake på treningsfeltet i sommer, men siden har ingen sett noe til ham.

LANGTIDSSKADET: Thiago var tilbake på treningsfeltet i sommer, men siden har ingen sett noe til ham.

Hvordan går det med resten?

I skrivende stund har Liverpool seks spillere på skadelisten, inkludert nevnte Thiago og Andy Robertson. Joel Matip pådro seg en alvorlig kneskade mot Fulham og vil sannsynligvis ikke være tilbake i spill denne sesongen. Stefan Bajcetic er fortsatt ikke tilgjengelig.

Mot Palace på lørdag manglet også Alexis Mac Allister og Diogo Jota. Førstnevnte fikk et kutt på kneet mot Sheffield United, men forventes tilbake til søndagens kamp mot Manchester United.

– Alexis (Mac Allister) ser ikke bra ut. Det så ikke så verst ut etter kampen, men jeg tror ikke han blir klar til kampen i morgen. Vi får se om han blir klar til kampene neste uke, sa Klopp før Palace-kampen. 

Den 5. desember, dagen før 2-0 seieren mot Sheffield United, sa tyskeren dette om Diogo Jota:

– Alt går i riktig retning, men ingen har sagt til meg at han vil være tilbake i trening med laget i dag.

Liverpool-treneren vil sannsynligvis komme med en oppdatering på pressekonferansen før Union SG-kampen. Den avholdes vanligvis et lite døgn før, onsdag kveld.

«Veien er kort fra et fantastisk mannskap til en sesong-ødeleggende krise»

«Veien er kort fra et fantastisk mannskap til en sesong-ødeleggende krise»

David Lynch skriver om hva som kan forventes av klubben tre uker før januarvinduet åpner.

Kommentar 11.des 2023 18:32
Hvis alt går som planlagt, blir det 57 000 på tribunen mot Manchester United

Hvis alt går som planlagt, blir det 57 000 på tribunen mot Manchester United

Jürgen Klopp skal delta på et spørsmål og svar-arrangement på Anfield Road Stand mandag kveld.