Har hentet hjem Carvalho

Fabio Carvalho er hentet tilbake til Liverpool FC.

Liverpool FC bekrefter at de har hentet Fabio Carvalho hjem fra utlånet i RB Leipzig. I utgangspunktet skulle han spille i den tyske klubben hele sesongen.

21-åringen kom til Liverpool sommeren 2022, men fekk veldig lite spilletid i andre halvdel av forrige sesong. Denne sesongen ble han sendt til RB Leipzig – men har ikke klart å etablere seg hos Bundesliga-klubben.

Han har spilt 15 kamper for RB Leipzig, men verken scoret mål eller hatt målgivende, og nå har de kjøpt Eljif Elmas fra Napoli i hans posisjon. Da det først ble rapportert at Liverpool ville avbryte lånet ble det hevdet at RB Leipzig ønsket å beholde ham – men det skjer ikke.

Ifølge Fabrizio Romano ble avgjørelsen tatt for to uker siden.

21 kamper for Liverpool

Så langt har Carvalho spilt 21 ganger for Liverpool, og scoret tre mål.

Blant annet mot mandagens motstander Newcastle United – som han ble matchvinner mot i det 98 (!) minutt da de to lagene møttes på Anfield forrige sesong.

Tidligere denne måneden meldte Goal.com at Fulham ønsket å hente Carvalho tilbake, og det blir interessant å se om Liverpool sender ham på et nytt lån, eller om de beholder ham den neste måneden når Mohamed Salah og Wataru Endo reiser til Afrikamesterskapet og Asian Cup.

James Pearce i The Athletic skriver at det er flere engelske klubber som viser interesse for Carvalho, og at et nytt utlån for andre halvdel av sesongen er sannsynlig.

Det har så langt ikke kommet noen informasjon om han kan inkluderes i troppen til mandagens kamp mot Newcastle United.