RB Leipzig ønsker å beholde Fabio Carvalho

Diskusjonene fortsetter mellom Liverpool og den tyske klubben.

Onsdag ettermiddag skrev vi om at Liverpool vurderte å hente hjem Fabio Carvalho etter en høstsesong preget av lite spilletid.

Et lite døgn senere kommer Fabrizio Romano med en ny oppdatering på midtbanespillerens situasjon, for den tyske klubben ønsker ikke gi slipp på ham i januarvinduet.

Ifølge italieneren insisterer de røde på å hente ham tilbake, blant annet på grunn av hans store fremtid i klubben. For dem er det viktig at Carvalho får godt med tillit, noe han ikke har fått så langt i Tyskland.

I RB Leipzig har de kommet med sitt svar: «Han er en høyt ansett spiller hos oss». Det er kanskje en spesiell uttalelse, for portugiseren har bare spilt 347 minutter så langt.

Den utlånte driblefanten fikk en etterlengtet mulighet fra start da RB Leipzig fikk besøk av Young Boys onsdag kveld. Tyskerne var allerede videre, men vant likevel kampen 2-1. Carvalho spilte hele kampen.

Et alternativ for Liverpool er selvfølgelig å hente ham tilbake i januar, for så å låne ham ut til en ny klubb inn i vårsesongen. Det er nok mer enn nok interesserte klubber, kanskje også hans tidligere klubb Fulham?

Se Trents fine hyllest av Mohamed Salah

Se Trents fine hyllest av Mohamed Salah

Trent Alexander-Arnolds 80 sekunder lange hyllest av Mohamed Salah er verdt å få med seg.

– Tar gjerne en øl med han, men flyet går rett etter kampen

– Tar gjerne en øl med han, men flyet går rett etter kampen

Jürgen Klopp ser frem til å møte Union-manageren igjen.