Vi fulgte pressekonferansen:– Det blir en kombinasjon mellom rutinerte spillere og unggutter

Dette hadde Jürgen Klopp og Harvey Elliott å si før Union SG-kampen.

Du kan følge pressekonferansen i videoen øverst eller i livevinduet under.

Velkommen!

Jürgen Klopp og en ikke-navngitt spiller er forventet foran journalistene i Belgia rundt kl. 19.30.

Med bortekamper i Europa League og reisen ned tatt i betrakning, har tyskeren ofte vært noen minutter sen til disse pressekonferansene.

Da er vi i gang!

Harvey Elliott er med Jürgen Klopp.

Konkurranse om plassene

Vi er alle her for å utgjøre en forskjell når vi får sjansen. Vi er 100% med, alle sammen. Det er det som gjør denne gruppen så spesiell.

Innbytterrollen

Jeg vil egentlig ikke avsløre hva jeg gjør! Det handler om å ta seg tid til å analysere motstanderen og se på våre spillere for å se hva som fungerer og ikke fungerer. Jeg må være oppmerksom, og se hvor jeg kan utnytte rommene.

– Å sitte på benken gir deg et annet perspektiv. Jeg snakker ikke meg selv ned fordi jeg ikke starter så mye som jeg ønsker.

– Men jeg vil ikke være kjent som en superinnbytter heller, selv om det alltid er en god overskrift! Jeg må bare være tålmodig. Denne sesongen ønsker jeg å heve spillet mitt ytterliggere.

Da venter vi på Jürgen Klopp!

Torsdagens kamp

– Vanligvis må vi går for alt og vinne det, selv om det egentlig ikke er saken nå. Jeg kunne ønsker det var flere slike kamper.

– Jeg har en lagoppstilling i tankene. Det vil bli en kombinasjon av erfaring og ungdom, og vi ønsker selvfølgelig å vinne kampen!

Alexis Mac Allister

– Jeg har aldri hatt denne skaden på en av spillerne mine før, men nå har vi det. Jeg håper det ikke tar så lang tid, og jeg vil gjerne si dag til dag. Det så kanskje ut som han var klar til neste kamp (mot Manchester United), men han blir ikke klar til den.

– Knottene (på skoene) gikk gjennom nesten hele muskelen og til beinet. Nå må vi vente til beinet er leget, og til Macca kan håndtere smerten. Det er ganske smertefullt. Han er en tøff fyr, så vi må sørge for at ingenting skjer med tanke på infeksjoner. Det er veldig viktig.

– Jeg håper at han tar store steg de neste tre til fire dagene, men vi får se.

Harvey Elliott

– Vi glemmer ofte at han er veldig ung... Det han har vist (den siste tiden), er hva Harvey Elliott vil være. Han kan være svært innflytelsesrik.

– Jeg er veldig glad (for målet), for en spiller med hans ferdigheter trenger også å avslutte bra. Det er et virkelig godt tegn, for han kan bli veldig god.

Forholdet med Union SG-treneren

– Vi (Union-treneren) har spilt mot hverandre et par ganger, men vi var aldri svært gode der. Vi var gjennomsnittlig, meg mer enn ham.

– Det går riktig vei for ham nå, jeg er veldig glad for ham. Vi er fra samme region og har samme tankegang. Seriøse arbeidere.

– Det ser veldig bra ut her, på tabellen. Det er kult! Har han øl, tar vi en med ham, men vi har et fly å rekke!

Union SG

– Meget bra lag, men de har mistet mye. Fortsatt gode! De var gode i fjor, og de har klart det igjen. En gjennomført god klubb.

– Vi tenker alltid om Club Brugge når det kommer til Belgia, men nå er det endret. De gjør det meget godt, og slik er fotball. Den som gjør den beste jobber skal ligge på toppen.

Kaide Gordon

– Fra den første dagen han kom tilbake på trening tenkte vi: «Åh, det der har vi savnet». Han er tilbake med førstelaget nå, etter en tid på U23 (U21). Jeg mener vi også trenger et sterkt U21-lag. Vi må ikke alltid sende spillere på lån, for det er forskjellige måter å utvikle talenter på, spesielt etter lange skader.

– Vi har en virkelig god gruppe med unge gutter, og vi vil se noen av dem i morgen.

Det var alt!

Jürgen Klopp har forlatt presserommet i Belgia.