Se Salahs 200 mål for Liverpool

Se alle Mohamed Salahs scoringer for Liverpool her.

Fra den første mot Watford i 2017 til nummer 200 mot Crystal Palace i 2023. På bare 327 kamper har Mohamed Salah scoret 200 mål for Liverpool, og egypteren er med det bare den femte røde gjennom tidene til å klare den bragden. 

Ian Rush (346), Roger Hunt (285), Gordon Hodgson (241) og Billy Liddell (228) er de Salah nå har foran seg på listen, og som han garantert nå har bestemt seg for å ta opp jakten på. 

Liverpool FC har nå lagt ut en video med alle Salahs scoringer for Liverpool, og det kan være verdt å sette av en halvtime for å se den, da det er mange minneverdige øyeblikk underveis. 

På topplisten i Premier League

Salah har nå også skutt seg inn på topplisten i Premier League, der han står med 150 mål og er del av en eksklusiv klubb. Han er nummer ti på listen, og håper nok å ta ytterligere jafs i løpet av sesongen. 

Se listen over de ti med flest scoringer i Premier League i denne videoen: 

Salah har klart å nå 150 mål på bare 247 kamper for Liverpool og Chelsea, og er med det blant de raskeste til å nå den milepælen. 

Mål nummer 200 var et viktig utlikningsmål mot Crystal Palace, der de røde hadde dårlig tid til å komme i gang med spillet igjen. Salah fikk dermed kanskje ikke feire målet slik han hadde ønsket, men Jürgen Klopp mener det var perfekt tidspunkt å oppnå bragden.

– Det er det beste øyeblikket å score det målet for å være ærlig. Et utrolig tall for en superspesiell spiller. Jeg vet ikke hvor ofte han har reddet oss med mål han har scoret i riktig øyeblikk, sa Klopp etter kampen og la til at egypteren ble overrakt en drakt med nummer 200 bakpå etter kampen. 

– Det er veldig, veldig spesielt. Jeg er veldig glad på hans vegne, og nå har han fått det presset av skuldrene. Når du står på 199 er det kanskje vanskeligere enn å stå på 198, så nå kan han for de neste 100, sa Klopp.

Salah var på sin side beskjeden etter kampen. 

– Jeg mener det viktigste er at vi vant kampen. Det var veldig tøft i dag, men når du vinner og scorer mål så er det en god følelse. Jeg er glad for rekorden, men også glad for at laget vinner kampen, sa han til LFCTV etter kampslutt.

Fire hjemmekamper som kan være med på å definere sesongen

Nå venter fire storkamper på Anfield - med 5000 flere tilskuere

Liverpool kom seg helskinnet gjennom to bortekamper på under tre døgn, og kan nå se frem til å spille flere storkamper på Anfield - med en nyåpnet tribuneseksjon.

Gjenopplev de herlige jubelscenene i ny episode av Inside

Gjenopplev de herlige jubelscenene i ny episode av Inside

Liveblogg 11.des 2023 12:14