Matips skade har gitt Quansah muligheten– Tanken min på starten av sesongen var å passere ham i midtstopperkøen

Jarell Quansah har ingen problemer med selvtilliten, og håper å spille seg til fast plass i Klopps startellever.

Det ble ingen høydare for Liverpool mot Union Saint-Gilloise torsdag kveld, men for Jarell Quansah ble det en kamp han kommer til å huske i lang tid. 

20-åringen scoret nemlig sitt første mål for klubben da han banket ballen i nettmaskene på halvvolley etter at ballen landet hos ham på en dødball. 

Etter kampen var det en fornøyd unggutt som ble intervjuet av LFC TV

Bratt læringskurve

– Det var et ungt mannskap, men vi forventet og ønsket å vinne. Vi går inn i alle kamper med ønske om å vinne, men det gikk ikke som vi ønsket i dag. Det er mye å lære fra kampen. 

Quansah har fått tolv kamper for førstelaget så langt i sesongen, og erfaringer som bortekampen mot Union Saint-Gilloise torsdag kveld er sentrale for ungguttenes utvikling. 

– Publikum var høylytt i kveld, og det er en uvurderlig opplevelse for oss ungguttene som ikke har opplevd det før. Man lærer mye av å spille i slike atmosfærer. 

Selv etter å ha scoret sitt første Liverpool-mål var det ikke mye glede å spore hos unggutten. Det hang sammen med opplevelsen i 3-2-tapet mot Toulouse - da han fikk et mål annullert av VAR - og at han var misfornøyd med å ha sluppet inn mål like før. 

– Dere så nok ikke en feiring, gjorde dere? Man vet aldri hva som blir mål nå om dagen, og jeg var ikke så fornøyd på det tidspunktet. Det handlet mer om å slå tilbake etter målet vi slapp inn, ettersom det er min jobb å sørge for at vi ikke slipper inn mål. 

FIKK UTLØP: Quansah banket inn utligningen på ren frustrasjon.

FIKK UTLØP: Quansah banket inn utligningen på ren frustrasjon.

Har fått igjen for sommerens avgjørelse

Flere klubber var interessert i å låne Quansah i sommer, men unggutten valgte til slutt å bli og kjempe for plassen i Liverpool. Det har han fått igjen for nå. 

– På starten av sesongen da jeg ble her i stedet for å gå på lån tenkte jeg at jeg ønsket å spille i slike kamper.

Joel Matips alvorlige kneskade har gitt 20-åringen en viktigere rolle, og den håper han å ta med begge hender. 

– Det er synd det som skjedde med Joel, og jeg har medfølelse med ham, men tanken min på starten av sesongen var å passere ham i midtstopperkøen uansett og bli en spiller som starter i Premier League. Jeg håper å få flere muligheter og bli den beste stopperen jeg kan bli. 

På søndag venter et oppgjør mot Manchester United på Anfield. Quansah vet godt hva det betyr å vinne mot rivalene etter å ha vært i klubben siden han var fem år gammel, men har tilgode å oppleve det på seniornivå. 

– Det er en kamp alle øyne er rettet mot. Nå er den nye tribunen åpnet også så da blir kampen enda viktigere. Det hadde vært stort å være involvert og å føle på hvordan det er å være involvert. Å få en seier hadde vært utrolig, avslutter han i intervjuet med LFC TV. 

For Liverpools del var dette en kamp som raskt kommer til å glemmes, men noen av ungguttene kommer til å minnes denne torsdagskvelden

Kampkommentar Union Saint-Gilloise - Liverpool: For Liverpools del var dette en kamp som raskt kommer til å glemmes, men noen av ungguttene kommer til å minnes denne torsdagskvelden

Quansah scoret sitt første Liverpool-mål, Gordon kom tilbake fra et 693 dagers avbrekk og Bradley fikk endelig starte. Ellers var det lite å skrive hjem om fra kampen mot Union Saint-Gilloise.

Kommentar 14.des 2023 21:11
Midtstopperen stod frem i en vanskelig kamp – og scoret sitt første LFC-mål

Spillerbørs og folkebørs etter Union SG - Liverpool:Midtstopperen stod frem i en vanskelig kamp – og scoret sitt første LFC-mål

Jarell Quansah har vært bedre enn i kveld, men det har også veldig mange andre Liverpool-spillere.

Kommentar 14.des 2023 20:41