Se de lekre scoringene til Elliott og Morton på Goodison Park

Harvey Elliott skal ha blitt møtt med pipekonsert - svarte med to perler på byrivalens hjemmebane.

Harvey Elliott har blitt en av lederne på Englands U21-lag, og Liverpool-spilleren har uttalt at han synes det er stort å representere landet sitt uansett nivå. 

Fortsetter han slik han har gjort denne høsten vil det ikke gå lang tid før han kan si farvel til aldersbestemt fotball, og heller få prøve seg på seniornivå under ledelse av Gareth Southgate. 

Elliott står nå med fem mål og to målgivende pasninger på de siste fire kampene for U21-landslaget. Tirsdag flesket han til med to nydelige mål da Nord-Irland var motstander i kvalifiseringen til U21-EM. Kampen ble spilt på Goodison Park, og Elliott skal ha blitt møtt med pipekonsert fra noen av supporterne før kampen. 

Nydelig mål på assist fra Morton

Etter kampslutt var det imidlertid ikke mange som pep. Sammen med klubbkameratene Jarell Quansah og Tyler Morton sørget 20-åringen for en jubelkveld for engelskmennene. 

Morton startet showet med et lekkert langskudd som sendte hjemmelaget i føringen i første omgang, før det var duket for Elliott-show etter hvilen. 

Midtbanespilleren skrudde først et frispark i mål, før han scoret med en lekker chip da han kom alene med keeper etter å ha blitt spilt gjennom av Morton. 

Av høydepunktene kan vi også se at Quansah fikk vist frem sin pasningsfot i løpet av kampen, og det samme gjorde de to midtbanespillerne.

Morton tilbringer denne sesongen på lån i Hull i Championship, mens Elliott og Quansah er med i Liverpools førstelagstropp. 

Darwin herjet igjen - historisk seier for Mac Allister og Argentina

Rød jubel i Sør-Amerika: Darwin herjet igjen - historisk seier for Mac Allister og Argentina

Darwin Nunez fortsetter scoringsformen, ny seier for Luis Diaz og en historisk triumf for Alexis Mac Allister natt til onsdag.

Driblekongen Liverpool forsøkte å hente i 2018 herjer nå for Manchester City

Driblekongen Liverpool forsøkte å hente i 2018 herjer nå for Manchester City

Trent Alexander-Arnold må være på sitt aller beste for å stanse Jeremy Doku på lørdag.

Innsikt 21.nov 15:07