U21-gutta tok juleferie med stil mot Jong Feyenoord

Paul Glatzel, Lewis Koumas og Thomas Hill fikset biffen for Barry Lewtas sitt mannskap.

Liverpool U21 - Jong Feyenoord 3-1 (2-1)

Luke Chambers, Lewis Koumas, Calum Scanlon og Trey Nyoni var alle med fra start i kveldens kamp i Premier International Cup. Etter ett poeng på to kamper i turneringen, var det viktig å fikse tre poeng i kveld, og det gjorde ungguttene også.

Med seieren tar de røde seg opp på en fjerdeplass i gruppespillet, to poeng unna en kvalifiseringen til sluttspillet. Kampen markerte også den siste før juleferie for U21-gjengen, som ikke spiller kamp igjen før Athletic Bilbao B kommer på besøk den 10. januar.

Slik var kampen fra akademiet

I vindfulle omgivelser tok det bare åtte minutter før Paul Glatzel sende de røde i ledelsen. Spissen fikk ballen fra Thomas Hill, som sendte inn et flott innlegg i retning 22-åringen. Feyenoords keeper reddet det første forsøket, men returen ble satt kontant i mål.

Like etter skapte bortelaget en stor sjanse på et frispark, men Fabian Mrozek var på plass for å avverge forsøket. Så stod det plutselig 2-0 til vertene.

Lewis Koumas, som satt på benken mot Union SG forrige uke, sendte i vei en langskudd, og via en Feyenoord-spiller, gikk ballen helt til nettmaskene.

Reduseringen til bortelaget var et faktum ti minutter senere, og lagene gikk til pause på 2-1.

I den andre omgangen skapte Feyenoord flere sjanser, og var nære ved å utligne, men det var Thomas Hill som sikret tre røde poeng med et flott hodestøt via tverligger.

Liverpool U21: Mrozek - Scanlon (Nallo 91), Miles, Pinnington, Chambers - Pilling (Davidson 85), Hill, Nyoni (Spearing 69) - Glatzel, Koumas, Kone-Doherty (Cannonier 69)

Ubenyttede reserver: Kelly

Fem grunner til hvorfor angrepsduoen sliter for tiden

Luis Diaz og Darwin Nunez har ikke scoret i Premier League siden Luton-kampen den 5. november.

Innsikt 22.des 2023 21:16