– Vi er fortsatt i samtaler med Liverpool

Skadesituasjonen på Merseyside kan føre til at Liverpool vurderer å hente hjem Owen Beck fra utlånet i Skottland.

Skadene hoper seg opp for Liverpool, og i forsvaret tynnes det nå i rekkene. Med Andy Robertson og Kostas Tsimikas ute er Joe Gomez førstevalg på venstreback, med unggutten Luke Chambers i reserve. Skulle flere spillere ryke de neste ukene må snart nødløsningene vurderes av Jürgen Klopp og co. 

En slik løsning kan være å hente hjem den 21 år gamle venstrebacken Owen Beck fra låneoppholdet i Dundee FC. Waliseren har imponert for skottene denne sesongen, og har litt mer fartstid i seniorfotballen enn to år yngre Chambers. 

Dundee FC-manager Tony Docherty bekreftet forrige uke at det har vært snakk om Becks alternativer det kommende halvåret, og det finnes en mulighet for at backen blir hentet hjem i januar. 

– Vi er fortsatt i samtaler med Liverpool, sa Docherty ifølge The Courier

– Vi er fornøyde og de er fornøyde. Dette er en viktig fase av karrieren for unge spillere, og de får spille fast i en god liga mot gode spillere, sa Docherty, som tidligere har spøkt med at han ikke vil ta telefonen dersom noen fra Liverpool skulle ringe når vinduet åpner. 

Matches forsiktig

Beck har spilt fast for Dundee FC denne sesongen, og står med to mål og én målgivende pasning på 18 kamper i serie og cup. Den siste tiden har han imidlertid blitt matchet noe mer forsiktig på grunn av en liten skade. 

Forhåpentligvis er 21-åringen klar til kamp når Celtic kommer på besøk på Boxing Day. Beck spilte den forrige kampen mot Ross County, men stod over mot Rangers uken før på grunn av en lyskeskade. 

– Det er samme problem, så vi må sørge for at det ikke belastes for mye, sa trener Docherty.

– Han er en spiller som gir alt uansett om det er i en styrkeøkt, i en kamp eller på trening. Det er grunnen til at han gjør det så bra, men noen ganger kan det føre til at det blir mye belastning. 

Nat Phillips, som står på motsatt banehalvdel på Boxing Day, kan også bli hentet hjem i januar. Det samme kan Rhys Williams, som ikke har fått spille for Aberdeen denne høsten. 

– Jeg ville aldri forlate Liverpool

Firmino om Liverpool-årene– Jeg ville aldri forlate Liverpool

I løpet av åtte år på Anfield ble Roberto Firmino en kjæledegge av de sjeldne. En natt i fyllearresten, rasismeanklager, forholdet mellom Sadio Mané og Mohamed Salah, og hvorfor han til slutt måtte forlate klubben i sitt hjerte, er flere av temaene som nå tas opp i boken «Si Senor: My Liverpool Years». Dette er Firminos Liverpool-historie.

Kopite 24.des 2023 23:04
Målscoreren imponerte ikke leserne like mye – men det var enighet om banens beste

Folkebørsen etter Liverpool - Arsenal:Målscoreren imponerte ikke leserne like mye – men det var enighet om banens beste

Mohamed Salah sikret ett poeng til Liverpool, men får over en karakter lavere av folket. Dette er folkebørsen etter Arsenal-kampen.