Firmino om Liverpool-årene– Jeg ville aldri forlate Liverpool

I løpet av åtte år på Anfield ble Roberto Firmino en kjæledegge av de sjeldne. En natt i fyllearresten, rasismeanklager, forholdet mellom Sadio Mané og Mohamed Salah, og hvorfor han til slutt måtte forlate klubben i sitt hjerte, er flere av temaene som nå tas opp i boken «Si Senor: My Liverpool Years». Dette er Firminos Liverpool-historie.

Bli medlem og les resten av artikkelen!

Hoved

  • Medlemsbladet The Kopite i postkassa
  • Full tilgang til alt på Liverpool.no
  • Digitalt medlemskort
  • 10% i KopShop
  • Medlemsturer til Liverpool

Digital

  • Medlemsbladet The Kopite digitalt
  • Full tilgang til alt på Liverpool.no
  • Digitalt medlemskort
  • 10% i KopShop
  • Medlemsturer til Liverpool
Kjøp for 320,- pr årKjøp for 210,- pr år

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent og nå får du annonsefrie sider om du er logget inn. Informasjon om medlemskapstypene finner du her

Allerede medlem? Logg inn her