– Jeg trodde han ville være i bobla, men han kom bort og drakk to-tre halvlitere med oss

Steven Gerrard forteller historien bak bildet på puben i Formby.

I fjor dukket det opp et bilde på sosiale medier av Jürgen Klopp og Steven Gerrard på hver sin side av en gutt som hadde bedt om bilde. Bildet var tatt utenfor puben The Freshfield i Formby, der både Klopp og Gerrard bor.

I femte og siste del av The Anfield Wraps dokumentar «JÜRGEN» forteller Gerrard historien bak bildet. 

– Jeg satt utenfor min lokale pub, og det var en skikkelig solrik kveld. Han gikk på tur med hunden, og jeg satt utenfor med en venn av meg og hadde et par halvlitere. Jeg ropte over til ham for å ønske ham lykke til, for han hadde en Champions League-finale noen dager, ikke uker, men dager senere, forteller Gerrard.

– Jeg trodde at han kom til å være i bobla, men han sa til meg «nei, nei, nei, gå i baren og kjøp en halvliter til meg», sier han videre.

– En spesiell person

Gerrard, som for tiden jobber som ekspert etter at han mistet jobben som manager for Aston Villa i november, forteller at stemningen var veldig god selv om dette var rett før en Champions League-finale.

De røde hadde seks dager mellom siste ligakamp mot Wolverhampton da de endte som nummer to i Premier League, og Champions League-finalen i Paris.

– Han endte opp med å ha to-tre, og noen sigaretter, mens hunden hans ventet tålmodig, så det var god stemning i halvannen time. Vi snakket om fotball, livet i Liverpool og planene hans for fremtiden. Han ga meg noen hint om hva han planlagte å gjøre i Champions League-finalen, sier Gerrard.

Gerrard får ikke rost manageren nok.

– Han var bare veldig hyggelig å være rundt. Han var fantastisk med kameraten min, og fikk ham til å føle del i samtalen, og det synes jeg bare oppsummerer hvordan mannen er. Han er genuin og ydmyk, som har en tilstedeværelse og aura. Samtidig er han en av de mest begavede managerne som noen gang har vært. For meg er det en spesiell person.

Du finner dokumentaren «JÜRGEN» på The Anfield Wraps YouTube-side. Del én, to og tre er åpen for alle, mens del fire og fem kun er for betalende medlemmer.