Jakten på ny sportsdirektør går som planlagt

Liverpool jobber med å finne en erstatter for Julian Ward.

Julian Ward har kort tid igjen av tiden som sportsdirektør før han går av etter bare én sesong i jobben. I sommerens overgangsvindu vil en ny person ha tatt over rollen, og Jürgen Klopp fikk tirsdag spørsmål om hvordan arbeidet med å finne Wards erstatter går. 

Klopp sa at han ikke er involvert i samtalene med de ulike kandidatene, men at han er med på å identifisere hvem klubben bør kontakte. 

– Jeg er ikke den i klubben som kan gi et klart svar på hvor vi er i prosessen. Det er det andre som jobber med, men ut fra det jeg hører går det i riktig retning, sa manageren til journalistene. 

Han bekreftet også at han ønsker å fortsette å jobbe sammen med en sportsdirektør i fremtiden, og at det knapt finnes en klubb som ikke har den modellen i den moderne fotballen.

Ward vil ta pauseår - Liverpool vil finne erstatter utenfra

Ward vil ta pauseår - Liverpool vil finne erstatter utenfra

Liverpool vil forsøke å finne en sportsdirektør utenfra når Julian Ward skal erstattes.

Har vært i samtaler med Leverkusens tidligere sportsdirektør

Har vært i samtaler med Leverkusens tidligere sportsdirektør

Liverpool skal ha vært i samtaler med Tim Steidten.

– Jeg skjønner ikke hvordan managere har klart å være involvert i alt tidligere, når det gjelder å snakke med agenter og forhandle om pund. Du trenger folk til å gjøre den jobben, og jeg er fornøyd med strukturen. Mannen eller kvinnen vi får inn i den rollen vil være den rette, men mer er det ikke å si for øyeblikket, sa Klopp.

Ekstern kandidat

Mens Ward ble forfremmet internt etter at Michael Edwards takket for seg for et år siden, vil den neste sportsdirektøren trolig komme utenfra. Det har flere journalister tett på Liverpool FC meldt tidligere. 

Tim Steidten, Markus Krösche og Paul Mitchell har blitt nevnt som aktuelle kandidater de siste månedene, men om noen av de er aktuelle vet vi ikke. Sistnevnte virker det veldig usannsynlig at kommer til Liverpool etter at han ble linket til Manchester United. 

Research-direktør i Liverpool, Ian Graham, gir seg også etter sesongen. Han blir ifølge Liverpool Echo erstattet av William Spearman, som rykker opp internt i Liverpool FC. 

– Vi kan ikke snakke om stabilitet etter to kamper

Vi fulgte pressekonferansen: – Vi kan ikke snakke om stabilitet etter to kamper

Jürgen Klopp har snakket med pressen før kampen mot West Ham.

«Det hintes om at det dyreste transfervinduet i Fenway Sports Group-æraen står for døren»

«Det hintes om at det dyreste transfervinduet i Fenway Sports Group-æraen står for døren»

Men identiteten til den nye sportsdirektøren forblir fortsatt et mysterium.

Kommentar 03.apr 19:50