Liverpool-linkede Ryan Gravenberch uttrykker frustrasjon over egen situasjon

Ryan Gravenberch har tatt bladet fra munnen når det gjelder sin fremtid i Bayern München.

Ryan Gravenberch er klinkende klar på at han må spille for en klubb som gir ham mer spilletid neste sesong, enn Bayern München har gjort denne sesongen. Nederlenderen har tilbrakt mye tid på innbytterbenken, og det vil han ikke ha noen gjentakelse av neste sesong. 

Nederlenderen har slitt med å spille seg inn på Bayern Münchens førsteellever etter overgangen fra Ajax sist sommer, og nå er den tidligere Ajax-spilleren et transfermål for Jürgen Klopp og Liverpool.

Gravenberch har startet bare en Bundesliga-kamp denne sesongen, mens det er blitt 18 innhopp fra benken i ligaen for det tyske mesterlaget. Totalt har han vært på banen i 28 kamper for Bayern i alle turneringer, men bare fire av disse kampene har vært fra start. 

Liverpool skal ifølge rapportene ha holdt samtaler med Gravenberchs representanter, for å få til en overgang fra Bayern til sommeren.

Ønsker å spille ukentlig igjen

– Det å trene og spille på toppnivå ett år er flott og lærerikt, men når jeg sier spille, så har det for det for det meste handlet om trening, sier 20-åringen til Voetbal International i hjemlandet.

– Dette må det bli endring på neste sesong. Da ønsker jeg virkelig å spille ukentlig igjen. Jeg har ikke snakket med klubbledelsen ennå, så jeg får bare vente og se hva som skjer, legger midtbanespilleren til.

– Men det er åpenbart at den rollen jeg har hatt denne sesongen ikke har matchet mine forventninger, avslutter han.

Jakten på ny sportsdirektør går som planlagt

Jakten på ny sportsdirektør går som planlagt

Liverpool jobber med å finne en erstatter for Julian Ward.

Nyheter 25.apr 14:15
Klopp med siste nytt om Keita, Firmino og Konaté

Klopp med siste nytt om Keita, Firmino og Konaté

Her er siste skadenytt før kampen mot West Ham.

Nyheter 25.apr 13:14

Får ytterligere konkurranse i Bayern

I tillegg til Liverpool viser også Manchester United og Arsenal interesse for Gravenberch, og har bedt om å bli holdt oppdatert på spillerens situasjon i Bayern. 

München-klubben har en sterk midtbaneduo i Joshua Kimmich og Leon Goretzka, og i tillegg vil Konrad Laimer komme på gratisovergang fra RB Leipzig i sommer, og gi ytterligere konkurranse om plassene for Gravenberch. 

Før helgen skrev David Lynch for Football Insider at Gravenberch «tikker av alle boksene» for de som er involvert i spillerrekruttering i Liverpool FC – så det kan gå mot et forsøk på kjøp. 

Han skrev videre at de røde er klare for å se om de kan få til en avtale, etter at Bayern München tidligere i uken sa at spilleren ikke var til salgs. Skulle de få signaler om at en avtale kan bli gjort, vil de gå for det.

Gravenberch skal ha vært på Liverpools radar helt siden 2018, og klubbens speidere har latt seg imponere av hvordan han presterte for Ajax etter at han kom opp fra akademiet deres til førstelaget for fem år siden.

Konaté et usikkerhetsmoment når leserne skal velge sitt lag mot West Ham

Konaté et usikkerhetsmoment når leserne skal velge sitt lag mot West Ham

Ibrahima Konaté har stått over et par treningsøkter den siste tiden, og Jürgen Klopp er ikke sikker på om franskmannen vil være tilgjengelig for ham til kampen mot West Ham i London.

Velg lag 25.apr 16:30
Når sesongen er over drar Achterberg til Norge

Når sesongen er over drar Achterberg til Norge

– Jeg har inntrykk av at han fortsatt brenner mye for å jobbe med de unge keeperne.

Nyheter 25.apr 15:29