Harvey Barnes før mandagens oppgjør:– Det blir en av de største kampene i klubbens historie

Jürgen Klopp og Liverpool vil få det tøft mot et Leicester-lag som stadig nærmer seg Championship.

Det er ingen tvil om at Leicester er et av lagene som har underprestert enormt denne sesongen. Revene, med Brendan Rodgers i spissen, forventet å ende på øvre halvdel av tabellen, men mye har skjedd på King Power Stadium siden den gang.

Nord-iren er byttet ut og klubben kan rykke ned til Championship for første gang siden 2014. I forrige serierunde endte det med et 3-5 tap for Leicester, som til tider så umotiverte ut i jakten på fornyet Premier League-kontrakt.

– Det var i våre hender, men vi skuffet oss selv. Når slikt skjer håper du at andre resultater skal gå din vei, men det gjorde det heller ikke. Vi er på nedrykksplass. Det ligger i hodet ditt, og det går ikke vekk, sier Barnes til Sky Sports.

På mandag møter nemlig de røde et desperat Leicester-lag. I skrivende stund står blåtrøyene med 30 poeng. To poeng opp til sikker plass. Da passer det kanskje ikke så godt å møte et heltent Liverpool-lag, som har fått blod på tann i kampen om topp 4.

– De har hatt mange gode kamper den siste tiden, men de har også hatt øyeblikk hvor de ikke er så gode. Det må vi klare å utnytte, fortsetter kantspilleren.

Klarer du disse 8 spørsmålene om Liverpool og Leicester?

Klarer du disse 8 spørsmålene om Liverpool og Leicester?

Her er denne ukens quiz. Hvor bra klarer du å gjøre det?

Supporterklubben 11.mai 15:18
Vardy mener at å redde plassen vil være større enn ligagullet i 2016

Klubblegenden før møtet med Liverpool: Vardy mener at å redde plassen vil være større enn ligagullet i 2016

Veteranen, med to mål på de tre siste, forventes å lede angrepet mot Liverpool.

Vet hva som ligger i potten

Selv om Leicester har slitt på banen den siste tiden har Barnes levert en av sine beste sesonger for klubben. Venstrekanten står for øyeblikket med 12 mål og 1 målgivende på 31 kamper. Det tallet håper han å forbedre mot Klopps menn.

– Du vil være involvert i så store kamper, og ta det ansvaret. Det betyr å levere scoringer, men samtidig jobbe knallhardt. Hvis vi leverer så ser jeg ingen grunn til at vi ikke kan få til et resultat.

I intervjuet maner Barnes opp Leicester-fansen til å gi laget et ekstra dytt. Mot Fulham var det tendenser til stor frustrasjon og piping fra egne supportere, men han er sikker på at de vil støtte laget gjennom 90 minutter på hjemmebane.

– Jeg har full selvtillit til guttene og jeg vet at supporterne vil lage en vanvittig atmosfære. Vi er ikke naive, og vi vet hvor viktig denne kampen er. Vi vil selvfølgelig ikke sette for mye press på oss selv, men vi vet hva som ligger i potten, sier 25-åringen.

Leicesters poengfangst må helst starte allerede på mandag, for i nest siste serierunde skal Barnes og co besøke Newcastle på St. James Park før sesongen avsluttes hjemme mot West Ham.

– Vårt eneste fokus fra nå og til slutten av sesongen er å finne en eller annen mulighet til å få tak i poengene vi trenger. Mandagens kamp vil bli en av de største kampene i klubbens historie, avslutter han.

«Liverpool har kontaktet Ron-Robert Zieler»

David Lynch:«Liverpool har kontaktet Ron-Robert Zieler»

Jürgen Klopp kan slå to fluer i en smekk om han får tak i den tyske keeperen. Han har nemlig en fortid i Manchester United.

– Det var tøft, men jeg føler meg som en mer erfaren spiller

Owen Beck om tiden i Portugal og Bolton:– Det var tøft, men jeg føler meg som en mer erfaren spiller

Owen Beck hadde en vanskelig høstsesong på utlån til Portugal og Bolton, men nå er han tilbake i varmen med Diaz og co.