– Det var en situasjon som ikke skulle skjedd, som oppsto på grunn av følelser og sinne

Jürgen Klopp snakket mye om situasjonen med dommer Paul Tierney på tirsdagens pressekonferanse.

Etter den fantastiske overtidsseieren mot tabellnabo Tottenham på søndag, har det aller meste i etterkant handlet om Jürgen Klopp og dommer Paul Tierney.

Dommerorganisasjoner og aviskommentatorer mener manageren må straffes hardt etter situasjonen der han først feiret overtidsmålet mot fjerdedommeren, før han fikk et gult kort av Tierney, og snakket om ham med pressen etter kampen. Der antydet Klopp at Tierney, som utrolig nok har dømt Liverpool hele sju ganger denne sesongen, har en agenda mot hans lag.

På tirsdagens pressekonferanse var det et av hovedtemaene før kampen mot Fulham.

– Hele situasjonen skulle ikke skjedd i det hele. Det handlet om følelser og sinne, og det er aldri bra for tingene du gjør. Det er grunnen til at jeg feiret s lik som jeg feiret, sa Klopp.

– Det var en situasjon med et frispark som Mo Salah skulle hatt, som skjedde rett foran meg. Så et annet frispark, og deretter målet til Richarlison. Minuttet s enere scoret vi, og det er vanligvis et øyeblikk der du bare skal være glad, men dessverre var jeg fortsatt sint, som gjorde at jeg feiret som jeg gjorde.

– Det jeg ropte ga ikke så mye mening

Klopp fortalte videre hva han sa til dommeren.

– Jeg sa ikke noe galt. Jeg ropte «uten dere, uten dere», noe som ikke gir så mye mening. Jeg kunne ikke komme meg i nærheten av fjerdedommeren, men hadde allerede snudd meg i hans retning og det var ikke riktig. Så kjente jeg muskelen min.

– Paul Tierney kom bort til meg, og jeg forventet ikke et rødt kort i det hele. Jeg forventet et gult kort. Han sa til meg «for meg var dette rødt kort, men på grunn av fjerdedommeren blir det gult». Det var slik jeg forsto det. Han viste meg et gult kort og smilte til meg. Det var det, mens jeg tenkte «et rødt kort for hva?» og sto der.

Han forteller at han gjerne skulle vært foruten hele situasjonen.

– Jeg forsøkte å roe meg ned, og gikk til alle intervjuene og sa det jeg sa. Tingene som ble tolket ut av det var ikke ting jeg sa. Jeg sa at det han sa til meg ikke var greit, og jeg mente at det ikke var greit siden det ikke var et rødt kort i mine øyne. Jeg skjønner at jeg åpnet for spekulasjoner. Det var ikke med meningen, men jeg gjorde det.

Diogo Jota har fortsatt problemer med ryggen

Diogo Jota har fortsatt problemer med ryggen

Det er ikke sikkert matchvinneren mot Tottenham kan spille mot Fulham onsdag kveld.

Allerede onsdag er det ny kamp – hvem bør starte?

Allerede onsdag er det ny kamp – hvem bør starte?

Liverpool tar imot Fulham på onsdag.

Velg lag 02.mai 16:21

Anstrengt forhold til Tierney

Det er langt ifra første gang Klopp og Tierney har hatt konflikter.

– Resten av tingene jeg sa, om hvordan jeg følte rundt Paul Tierney som dommer i kampene våre… Jeg vet, jeg er veldig sikker på at han ikke gjør det med intensjoner, men vi har en historie, og det kan jeg ikke nekte for. Jeg er ikke en sint person i det hele, og det er så mange ting jeg har måttet komme over her i livet, og det har jeg gjort, men disse tingene har skjedd i avgjørende kamper for oss tidligere, sier han.

– Det har selvsagt ikke skjedd med intensjon, men de har skjedd. Det var følelsen, og ingenting annet. Jeg sa det jeg sa, og dommerne er åpenbart veldig sinte for det. Jeg har hørt at jeg løy, men det har jeg aldri gjort. Jeg sa noen ting jeg ikke burde ha sagt, men lyving var det ikke.

Det er forventet at Klopp nå kommer til å bli straffet, og kan få noen kamper på tribunen.

– Det er ikke i mine hender. Vi vant en kamp 4-3 på spektakulært vis, og de eneste overskriftene er det jeg som har skapt. Det var ikke nødvendig, og er noe jeg angrer på. Jeg aner ikke hva som skal skje nå. Vi forventer at det kommer en reaksjon, for alle sier til oss at det vil komme, men så langt har vi ikke hørt noe fra fotballforbundet eller dommerne.

Liverpool har allerede onsdag ny kamp. Da kommer Fulham til Anfield, i en kamp som har avspark kl. 21.00, og vises på Viaplay og V Sport PL1.

Klopp avslørte hva som ble sagt mellom ham og Paul Tierney, og kom med siste nytt om skadene til Firmino og Keita

Pressekonferanse:Klopp avslørte hva som ble sagt mellom ham og Paul Tierney, og kom med siste nytt om skadene til Firmino og Keita

Jürgen Klopp møtte pressen for å prate om onsdagens kamp mot Fulham, men ble møtt med spørsmål om sin egen oppførsel i 4-3-seieren over Tottenham. En oppførsel han kan bli suspendert for.

Klopp kan få lang straff

Mirror:Klopp kan få lang straff

Liverpool-manageren kan bli utestengt i flere kamper, og kan også vente seg en klekkelig bot.