– Føler ikke at vi blir jaktet

Newcastle-manager Eddie Howe sier at han ikke kjenner på noe press for å klare topp fire.

De siste ukenes resultater har ført til at Liverpool nå bare er ett poeng både Newcastle og Manchester United i kampen om topp fire. Men mens de røde bare har to kamper igjen av sesongen, har de to lagene foran på tabellen tre kamper igjen å spille. 

Derfor er Liverpool fremdeles outsider i kampen om Champions League-fotball, men Jürgen Klopp uttalte etter mandagens seier over Leicester at han tror Eddie Howe og Erik Ten Hag ville foretrukket at de røde var litt lenger unna. 

Howe vil imidlertid ikke gå med på at laget hans er under noe press før de tre siste kampene. 

Nå er vi oppe i 37 prosent…

Nå er vi oppe i 37 prosent…

Sjansene for Champions League-spill neste sesong øker litt og litt.

Alexis Mac Allister til Liverpool? På tide å «stole på prosessen» igjen

Alexis Mac Allister til Liverpool? På tide å «stole på prosessen» igjen

Liverpool linkes stadig sterkere til Alexis Mac Allister, og noen Liverpool-supportere (inkludert denne skribenten) må kanskje bare stole på prosessen igjen.

Kommentar 17.mai 20:54

– Jeg føler ikke at vi blir jaktet. Det handler bare om oss selv, egentlig, å være det beste laget vi kan være. Jeg har ikke fokusert på noe annet lag hele sesongen. Jeg har alltid visst at Liverpool aldri er langt unna fordi de er et topplag og de kan sette sammen seiersrekker, sa Howe på sin pressekonferanse før den viktige hjemmekampen mot Brighton torsdag kveld.

Overgått forventningene

Med seier over Brighton i kveld vil Newcastle kun trenge tre poeng fra de to siste kampene mot Leicester og Chelsea. Skulle det bli tap, har de ikke råd til flere poengtap dersom Liverpool skulle vinne sine to kamper. 

Det er mye på spill, men Howe vil ikke snakke om hva Newcastle kan miste i sesongavslutningen. I stedet er han opptatt av å få frem at de aldri hadde forventet å være i denne posisjonen. 

– I starten av sesongen satt jeg i dette rommet og sa at det viktigste var å unngå nedrykksstriden. Det handlet om utvikling og å forbedre laget nok til å bli stabile i Premier League, for så å vokse de neste sesongene.

– Vi har helt klart overgått forventningene, og med tre kamper igjen har vi fremdeles alt i egne hender, la manageren til på sin pressekonferanse. 

Før oppgjøret mot Brighton er han opptatt av å få spesielt én beskjed ut til spillerne: det er ingen press på dem. 

– Vi skal bruke den positive energien vi har skapt denne sesongen, og det bør ikke være noe press på oss fordi vi har kommet fra intet. Vi må angripe kampene som gjenstår.

Bekreftet: Kvartett forlater klubben i sommer

Bekreftet: Kvartett forlater klubben i sommer

Liverpool FC bekrefter at fire førstelagsspillere forlater klubben når kontrakten utløper i sommer.

Bobby er tilbake i full trening!

Se bildene: Bobby er tilbake i full trening!

Herlige nyheter fra Liverpools treningsfelt onsdag ettermiddag.