Ox varsler retur til Anfield - men da blir det i bortegarderoben

Alex Oxlade-Chamberlain håper han igjen får spille foran det han mener er de beste supporterne som finnes.

Alex Oxlade-Chamberlain var en av fire spillere som fikk et verdig farvel med Anfield lørdag ettermiddag, men sammen med James Milner er kanskje 29-åringen den vi først får muligheten til å se på samme stadion igjen. Han blir nemlig også linket til flere Premier League-klubber i forbindelse med en overgang i sommer.

– Jeg vet ikke hva neste steg blir. Det blir en travel sommer med sønnen miin, så får vi se hva som skjer etter det. Men jeg kommer sikkert tilbake på et tidspunkt i den vanskelige bortegarderoben, mot disse supporterne - jeg har jo vært der før, sier han til liverpoolfc.com. 

– Jeg skal gjøre mitt beste, men hvis jeg scorer så skal jeg love at jeg ikke feirer. Til det har jeg for mye respekt etter alt jeg har vært gjennom her. Men jeg sa til Virgil at jeg nå faktisk kan klare å drible forbi ham for første gang, sier «The Ox».

Firmino tok til tårene. Slik ble de fire Liverpool-heltene takket av på Anfield

Firmino tok til tårene. Slik ble de fire Liverpool-heltene takket av på Anfield

Roberto Firmino, James Milner, Alex Oxlade-Chamberlain og Naby Keita fikk et verdig farvel med Anfield lørdag.

Les kapteinens rørende hyllest av spillerne som takker av

Les kapteinens rørende hyllest av spillerne som takker av

Jordan Henderson med fine ord til Roberto Firmino, Alex Oxlade-Chamberlain, Naby Keita, James Milner - og Arthur - i kampprogrammet.

– De beste supporterne

Oxlade-Chamberlain har fått et veldig godt forhold til supporterne i løpet av seks år på Merseyside. 

– De er de beste supporterne jeg har sett. Måten de støtter laget på hjemme og borte, uansett situasjon, har vært utrolig. Jeg har vært så heldig å være her i en periode der vi har oppnådd mye og fansen har hatt mye å glede seg over. 

– Jeg har aldri sett maken til støtte og jeg vet ikke om jeg kommer til å se liknende. Det har vært en ære å spille for dem, og jeg kommer til å savne det, sier han. 

Midtbanespilleren viste seg fra sin beste side våren 2018, da han var sentral i å sende laget til Champions League-semifinale før han ble langtidsskadet. De siste par sesongene har det ikke blitt like mye spilletid, men Ox var også en veldig viktig del av laget som tok seriegull i 2019/20.

– Det har virkelig vært en reise, men jeg har forsøkt å nyte hvert eneste minutt. Det har vært vanskelige tider, men samtidig noen utrolige minner på veien. Jeg tror ikke det har sunket helt inn ennå, men nå fikk jeg en fin avslutning. Fansen er som alltid fantastiske, og jeg kommer til å savne dem.

Totalt har Oxlade-Chamberlain spilt 146 kamper for Liverpool, scoret 18 mål og levert 13 målgivende pasninger. Åtte av målene kom i den nevnte 2019/20-sesongen, da han spilte 43 kamper i alle turneringer.

«Farvel, Roberto Firmino. Farvel til Champions League neste sesong for Liverpool»

Dette skriver avisene:«Farvel, Roberto Firmino. Farvel til Champions League neste sesong for Liverpool»

Dette skriver avisene etter sesongens siste hjemmekamp, der avskjedsfesten til Roberto Firmino og co dempet skuffelsen over at topp fire-håpet nå er så godt som ute.

Innsikt 21.mai 15:26
– Jeg har elsket hvert eneste minutt

– Jeg har elsket hvert eneste minutt

James Milner sier det blir trist å forlate Liverpool FC.